Γ.Σ. ΕΚΑΣΚ | "Απαξίωση" (Φωτορεπορτάζ).

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, χαρακτηρίστηκε πρωτίστως από την εκκωφαντική απουσία (1/3) των Σωματείων, της Ένωσης  η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (07/07, 11.00) στα γραφεία της στο Λίντο.
Συγκεκριμένα τα σωματεία της περιφέρειας εκτός της Ιεράπετρας και του Κύδων και του ΑΓΟΡ, απουσίαζαν, στέλνοντας τα περισσότερα εγγράφως τις προτάσεις τους, οι οποίες δεν ήταν δυνατό να συζητηθούν διεξοδικά.
Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ.Μπάμπης Μαρκάκης πριν ξεκινήσει το διοικητικό του απολογισμό, σχολίασε την εικόνα αυτή, ενώ στον απολογισμό του τόνισε την καλή εικόνα στα οικονομικά, θύμισε τις διοργανώσεις (3ον3, σεμινάρια προπονητών, αύξηση αγώνων ΕΚΑΣΚ με το ίδιο κόστος) που έγιναν το χρόνο αυτό.

Επίσης μίλησε για την συγκατοίκηση ΣΥΔΚΑΚ-ΣΥΚΚΑΚ την ανακατασκευή των Γραφείων και της ιστοσελίδας της Ένωσης και κυρίως επισήμανε την δράση του αναπτυξιακού.

Ο ταμίας της Ένωσης τόνισε στον οικονομικό απολογισμό ότι η ΕΚΑΣΚ, μείωσε στα 2/3 το χρέος της, ενώ δεν επιβαρύνθηκε στο παραμικρό ο προγραμματισμός της ΕΚΑΣΚ από άλλα έξοδα.

Κατόπιν, εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και μετά παρουσιάστηκε ο απολογισμός του Αναπτυξιακού από το μέλος της Επιτροπής κ.Τζανάκη και τον συντονιστή από τους προπονητές κ.Γ.Μακράκη.

Μάλιστα παρουσιάστηκε ένα εγχειρίδιο μέσα στο οποίο αναφερόταν όλα τα πεπραγμένα της χρονιάς, τα συμπεράσματα που βγήκαν, αλλά και προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα το αναπτυξιακό πρόγραμμα.
Η στολή και το εγχειρίδιο του Αναπτυξιακού.
Εκεί τονίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους η σημασία της συνέχειας του Αναπτυξιακού προγράμματος.

Τέλος, όσον αφορά στα νέα πρωταθλήματα, διαβάστηκαν κάποιες από τις προτάσεις που έγγραφα κατατέθηκαν στην ΕΚΑΣΚ, έγιναν κάποιες επιπλέον προτάσεις, αλλά επί της ουσίας δεν πάρθηκε κάποια απόφαση.

Πρόεδρος της Γ.Σ. ορίστηκε το μέλος της Επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ  κ.Σ.Καμπακάς, ενώ γ.γ της Συνέλευσης το μέλος της Επιτροπής μπάσκετ του Ηράκλειο κ.Μ.Σπυριδάκης.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.