Ηράκλειο | Κλείνει τον Σ.Γκιζογιαννη .

Με μια σπουδαία μεταγραφή αναμένεται να ξεκινήσει ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηράκλειο, αφού τα  τυπικά απομένουν για να ντυθεί στα "μπλε" και να γίνει μέλος του ομίλου της Δ.Μποφόρ,  που έχει βάλει σαν στόχο την άμεση επιστροφή της στην Α2 κατηγορία μπάσκετ, βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 31χρονου φόργουορντ Σωκράτη Γκιζόγιαννη .


H ομάδα μπάσκετ του «Ηράκλειο» που έχε βάλει σαν στόχο την άμεση επιστροφή της στην Α2 κατηγορία μπάσκετ, βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 31χρονου φόργουορντ Σωκράτη Γκιζόγιαννη που έχει πολύ σημαντικές παραστάσεις από την Α2 και πέρυσι αποτέλεσε έναν από τους πρώτους σκόρερ όχι μόνο για τον Αρκαδικό αλλά και για την Α2 γενικότερα αφού ήταν τέταρτος σκόρερ στην κατηγορία , έχοντας 15,7 πόντους μέσο όρο με την ομάδα της Τρίπολης και 4,3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Τρίγκα στο basketblog.gr, o πρώην παίκτης του Αρκαδικού "ζύγισε" τις προτάσεις που είχε στα χέρια του και η προοπτική πρωταθλητισμού στη Β' Εθνική με τη φανέλα του Ηρακλείου τον έπεισε να μετακομίσει στην Κρήτη. Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης (σ.σ.: 15.7 πόντους και 4.3 ριμπάουντ πέρσι με τα χρώματα του Αρκαδικού) θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο "χτύπημα" της ομάδας του Βασίλη Ράλλη στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αν και αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια.

Με την απόκτησή του, το Ηράκλειο ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό στις θέσεις των φόργουορντ και, πλέον, αρχίζει και φαντάζει (θεωρητικά πάντα) ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στο Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής. Στην Κρήτη δεν το κρύβουν, άλλωστε, πως στόχος τους είναι η άμεση επιστροφή στην Α2 κατηγορία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.