Αντωνία Λεντζάκη | "Οφείλω πολλά στο Αρκάδι και τον Πλευράκη".


Η Αντωνία Λεντζάκη μίλησε στην Κρητική Επιθεώρηση και μίλησε για όλους και για όλα. Για την μεγάλη επιτυχία της ίδιας και των συμπαικτριών της που κατέκτησαν τον τίτλο με τον ΠΑΟ, ενώ αφιέρωσε αυτή την επιτυχία σε αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και στον κόσμο του «τριφυλλιού», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο παρελθόν της, στο Αρκάδι, στο Ρέθυμνο και στον πρώτο προπονητή της, Κώστα Πλευράκη.
Πριν από μερικές ημέρες η Αντωνία Λεντζάκη μεταγράφηκε στα Μελίσια, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα της, συνεχίζοντας να έχει συμπαίκτρια της, την Ελευθερία Ακρίβου.

Η 19χρονη αθλήτρια γέννημα-θρέμμα του ΟΚΑ Αρκάδι το περασμένο καλοκαίρι «μετακόμισε» στις «πράσινες» και ευτύχησε μόλις στην πρώτη χρονιά που φόρεσε την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος να ανέβει στην κορυφή της Ελλάδας.

Αυτή την ομάδα παραγωγής ταλέντων και προσωπικοτήτων στο Ελληνικό μπάσκετ, που έχει αρκετές αθλήτριες στις κορυφαίες ομάδες της Α1 Γυναικών, μαζί με την Χανιώτισα Ελευθερία Ακρίβου,Δάμο, Ζαχαράκη, Σαρτζετάκη κ.α.).

Πιο αναλυτικά, τι είπε η Αντωνία Λεντζάκη…

Για την κατάκτηση του τίτλου από τον Παναθηναϊκό:
«Η εμπειρία του να είσαι στον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη και βαριά η φανέλα του. Ως Παναθηναϊκός μου κάνει ένα κλικ παραπάνω. Το πρωτάθλημα ήρθε μετά από πολύ δουλειά από όλα τα κορίτσια, το προπονητικό τιμ και την στήριξη της διοίκησης. Δικαιωθήκαμε για όλους τους κόπους της χρονιάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε ένα τμήμα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε μετά από 8 χρόνια πρωτάθλημα, είναι το μοναδικό τμήμα του Παναθηναϊκού που πήρε φέτος πρωτάθλημα, μαζί με το μπάσκετ Ανδρών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο του Παναθηναϊκού και χαίρομαι και εγώ για την συμμετοχή μου ώστε να επιτευχθεί αυτό».

Για το που θέλει να αφιερώσει αυτή την επιτυχία:
«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στην μητέρα και την αδερφή μου, που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζουν και είναι δίπλα μου. Επίσης θα ήθελα να την αφιερώσω στην διοίκηση και στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που έκαναν ότι μπορούσαν για να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα».

Για το μέλλον και τα όνειρα της:
«Είμαι ακόμη μικρή και έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να πετύχω αυτά που θέλω στον χώρο του αθλητισμού. Θέλω να δίνω το 100% του εαυτού μου και από εκεί και πέρα να έρθει η ανταμοιβή και η δικαίωση με βάση την δουλειά και την προσπάθεια μου».

Για τον ΟΚΑ Αρκάδι και τον Κώστα Πλευράκη:
«Το ότι βρίσκομαι σε αυτή την θέση το οφείλω κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην παλιά μου ομάδα τον ΟΚΑ Αρκάδι και στον προπονητή μου τον Κώστα Πλευράκη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε τις βάσεις για να παίξω μπάσκετ και με την προίκισε με την απαιτούμενη αθλητική παιδεία».

Πηγη: "goodnet.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.