Ηράκλειο | Κι επίσημα επιστροφή Πετράκη στον Όμιλο.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Αλέξανδρος Πετράκης επέστρεψε στην ομάδα της Δουκός Μποφορ. Ο ταλαντούχος πλέι μέικερ είχε υπογράψει τη  Παρασκευή, με την ανακοίνωσή του, να γίνεται σήμερα  (16/07).

Η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου και οι δηλώσεις Πετράκη.
«Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Αλέξανδρος Πετράκης επιστρέφει στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.. Ο παίκτης συμφώνησε με το Δ.Σ. του συλλόγου και εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας.

O 26χρονος πλέι μέικερ δήλωσε. «Είμαι χαρούμενος  που γύρισα στην ομάδα του « Ηρακλείο» . Με έπεισαν οι άνθρωποι της ομάδας να γυρίσω βάζοντας υψηλούς στόχους. Πάμε για κάτι καλό την νέα χρονιά».

Ποιός είναι ο Αλ. Πετράκης

Ο Αλέξης Πετράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 11-4-1987, αγωνίζεται στην θέση "1" και ξεκίνησε το Μπάσκετ στον ΟΦΗ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2004 αγωνιζόμενος με την ομάδα στην Γ Εθνική, συμμετέχοντας συγχρόνως στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων. Συνέχισε το 2004-2005 στην Α2 με την συνένωση ΟΦΗ / Ηράκλειο και μετά αγωνίσθηκε "Ηράκλειο"(Β) Δούκα (Α2 και Β Εθνική), Νήαρ Ηστ (Α2) ,  "Ηράκλειο" (Γ και Β Εθνική),ΟΦΗ(Α2 πέρυσι).


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.