Ρέθυμνο Aegan | Ένας μένει, ένας φεύγει.

O Νίκος Αγγελόπουλος είναι ο παίκτης που ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια τη συνεργασία του με το Ρέθυμνο Aegan. Ο πάουερ φόργουορντ που έκανε μια πολύ καλή χρονιά με τους κυανόλευκους και ανταμείφθηκε με την προσφορά της ρεθυμνιώτικης διοίκησης.Δεν δέχθηκε την πρόταση ο Τσόχλας (foto).


 Ο Νίκος Αγγελόπουλος που έχει περάσει από Γαλάτσι, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, Πανιώνιο και Καβάλα, ανανέωσε τη συνεργασία του μετά τον έναν χρόνο προσφοράς στους κυανόλευκους. Ο 29χρονος φόργουορντ μέτρησε 25 συμμετοχές στην περσινή σεζόν (μ.ο 6,4 π., 3 ριμπ., 1,2 ασ.) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε ενώ σε 9 παιχνίδια στα πλέι οφ είχε μέσο όρο 6,3 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ.

 Παράλληλα, ο Ανδρέας Κανονίδης είναι ο παίκτης από τον οποίον οι Ρεθυμνιώτες περιμένουν να μπει στο κλίμα της ομάδας και να τρέξει στο τρανσίσιον.


Δεν δέχθηκε την πρόταση ο Τσόχλας

 Αντιθέτως ο Απόλλωνας Τσόχλας φαίνεται πως δεν δέχθηκε την πρόταση παραμονής που του έγινε για τρία χρόνια..

 Ο Τσόχλας που πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν, δεν είχε θετική απάντηση για τους κυανόλευκους στην πρόταση συνεργασίας τριών ετών που του έγινε. Ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα τον ψάξει, ίσως μέσα από κάποια άλλη ομάδα. Τονίζουμε για άλλη μία φορά ότι, η περίπτωσή του δεν έχει κλείσει οριστικά καθώς οι παράγοντες του Ρεθύμνου έδειξαν ότι ήθελαν να παραμείνει στην ομάδα.

 Τέλος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δεν θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον Νέστορα Κόμματο μια και η θέση «3» ασφυκτιά πλέον στον ρεθυμνιώτικο  σύλλογο.

rethymnosportfm.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.