Κάλεσμα από την επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ!

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ εξέδωσαν ανακοίνωση μέσα από την οποία καλούν όλους όσους να συμμετάσχουν του χρόνου στην διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ!
Με την κίνηση αυτή, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ επιθυμεί την διεύρυνση της διοικούσας επιτροπής που θα ασχοληθεί με την συγκρότηση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ την σεζόν 2013-2014.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ – ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναλυτικά η ανακοίνωση – κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο η προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής Μπάσκετ, που για πρώτη φορά τόλμησε την περυσινή χρονιά να αναλάβει την ομάδα και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και τις αγωνιστικές ατυχίες, κατάφερε να πετύχει την άνετη παραμονή της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία, χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη.

Θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη αυτή συνταγή, ο Ερασιτέχνης   ΟΦΗ, ο Πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Μπάσκετ προσκαλούν, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης της επιτροπής, οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει  στην φετινή διοικούσα επιτροπή να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στα Γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο τηλέφωνο 2810311525 Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00πμ έως τις 14:00μμ μέχρι και τις 20/06/2013.

Στις 24/06/2013 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας Μπάσκετ.

omilitis.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.