Ηράκλειο | Συνεχίζει με Ράλλη, προώθηση στους νέους.

Ανανέωσε την εμπιστοσύνη  στο πρόσωπό του η νέα επιτροπή μπάσκετ του Ηράκλειο κι έτσι ο Βασίλης Ράλλης, θα κάθεται στην άκρη του πάγκου και τη νέα αγωνιστική περίοδο στα δύσβατα μονοπάτια της Β’ Εθνικής
Μαζί του και ο Μ.Σηφομιχελάκης (παράλληλα με το εφηβικό τμήμα, που επιστρέφει από τον Ηρόδοτο. Θα προωθηθούν οι πιτσιρικάδες της ομάδας.


Το cretesports.gr αναφέρει οτι ουσιαστικά η παραμονή του νεαρού τεχνικού είχε διαφανεί πριν ακόμα τη λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας στην Α2. 

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του είναι δεδομένη από τα μέλη της επιτροπής, η οποία του έχει παραχωρήσει εν λευκώ τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

Βοηθός του θα είναι ο Μανόλης Σηφομιχελάκης, ο οποίος επέστρεψε από τον Ηρόδοτο και επιπλέον ανέλαβε και το εφηβικό τμήμα του "Ηράκλειο".

Το σίγουρο είναι ότι το «Ηράκλειο» θα θέσει υψηλούς στόχους με την ελπίδα να επιστρέψει άμεσα στην Α2. 

Στο ρόστερ θα γίνουν φυσικά αρκετές προσθαφαιρέσεις, με μοναδικό δεδομένο ως τώρα την παραμονή του Κώστα Αγαπιάδη.

Εμείς να προσθέσουμε ότι στόχος της νέας διοίκησης, είναι να αξιοποιηθούν στην αντρική ομάδα, τα πολλά ταλέντα που υπάρχουν στις υποδομές του ομίλου.
Το παιδικό τμήμα του συλλόγου, αναλαμβάνει ο ικανότατος τεχνικός Μιχάλης Πετράκης.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.