Οδεύει προς ΣΚΑΪ ο τελικός.Γιαννακόπουλος: Στην ΕΡΤ και μόνο ο τελικός!

Ο ΣΚΑΪ μέχρι στιγμής έχει το προβάδισμα για να μεταδώσει τον τρίτο τελικό της Α1 στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες.
Με βάση το ρεπορτάζ, αυτή την ώρα η εταιρία TAF βρίσκεται στα γραφεία του Υπουργείου Οικονομικών και διαπραγματεύεται για τα τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης.
Γιαννακόπουλος: Στην ΕΡΤ και μόνο ο 3ος τελικός!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί χωρίς περιγραφή καθώς η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ έχουν κηρύξει 24ωρη απεργία. Σημειώνουμε ότι ο ΑΝΤ1 δεν κατέθεσε ποτέ προσφορά ενώ η NOVA που έδειξε ενδιαφέρον δεν στάθηκε δυνατόν να μεταδώσει τον αγώνα λόγω της διαφημιστικής εταιρείας που μεσολάβησε για να κλείσει τα τηλεοπτικά των αιώνιων με την ΕΡΤ και είχε βάλει ειδικό όρο στα συμβόλαια που επιβάλει τη μετάδοση από κανάλι ελεύθερης πανελλήνιας εμβέλειας.

 Προς το παρόν, το μεγάλο φαβορί είναι ο ΣΚΑΪ γιατί είναι ο μόνος σταθμός που έχει καταθέσει προσφορά. 

Γιαννακόπουλος: Στην ΕΡΤ και μόνο ο 3ος τελικός!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζητά τη μετάδοση του 3ου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό αποκλειστικά και μόνο μέσω της ΕΡΤ. 
"Με αφορμή τα όσα συνέβησαν χθες -ομολογουμένως σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα του γραφειοκρατικού και αργοκίνητου δημοσίου τομέα- και μας άφησαν όλους άναυδους και ειδικώς σε ό,τι αφορά στη μετάδοση του 3ου τελικού των play offs, θα ήθελα να τονίσω τα εξής, απευθυνόμενος σε όλους τους αρμόδιους-υπεύθυνους της ελληνικής πολιτείας", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

"1. Δεν είμαι αυτός που θα κρίνω αν ήταν σωστή ή λάθος η τόσο αιφνιδιαστική απόφαση για το λουκέτο στην ΕΡΤ, αν και δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος ότι αυτή η λύση θα επιφέρει σημαντική βελτίωση στο δημοσιονομικό αδιέξοδο που έχουμε οδηγηθεί. Ωστόσο, έχω σχηματίσει τη δική μου άποψη, όπως ο κάθε Έλληνας, που στην παρούσα όμως δεν αφορά κανέναν άλλον πλην εμού.

2. Έχω κάθε δικαίωμα όμως σαν Έλληνας πολίτης πρώτα και σαν Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα, να απαιτώ την χρηστή διαχείριση των χρημάτων που εχει συνεισφέρει ο κάθε Έλληνας μέσω της ΕΡΤ και να ζητώ ο αγώνας να μεταδοθεί από την ΕΡΤ και μόνο!

3 Δεν αποδέχομαι την εύνοια υπέρ κανενός καναλάρχη, δεν αποδέχομαι "δωράκια" τέτοιου βεληνεκούς, και μάλιστα όταν αυτά έχουν πληρωθεί από τον ελληνικό λαό που ματώνει εδώ και 3 χρόνια!

Καλώ τους ιθύνοντες να δώσουν εντολή επαναλειτουργίας της ΕΡΤ και μετάδοση του 3ου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Αλλιώς, ζητώ ρητή δέσμευση ότι κανένας καναλάρχης δε θα βγάλει ούτε 1 ευρώ στην πλάτη του ελληνικού λαού!".

Πηγή: sport24.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.