Ηράκλειο | Ξεκίνησε ο σχεδιασμός, Θανόπουλος η "πρώτη".

Με τις προτεραιότητες  για σχεδιασμό της νέας σαιζόν να έχουν γίνει πράξη, με αποκορύφωμα   να εντοπίσουν και να προσθέσουν στο νέο κάδρο του βασικού σχήματος, τους παίχτες κλειδιά για την αμυντική και την επιθετικογενή  λειτουργία της ομάδας, οι επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού και όχι μόνο, "σήκωσαν τα μανίκια" δείχνοντας ότι έχει σαφές στόχο για το νέο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, που δεν είναι άλλος από την επάνοδό της στην Α2 και έπεται συνέχεια, όπως απαιτεί το πλάνο της ομάδας.
Έκλεισε Θανόπουλο (φώτο), κοντά ο Πετράκης, το παλεύει για Μπαλάφα, Σιζόπουλο, Κιτσούλη
Ψηλώνουν τον πήχη στην "Δουκός Μποφόρ",  για να εντοπίσουν και να προσθέσουν στο νέο κάδρο του βασικού σχήματος, τους παίχτες κλειδιά για την αμυντική και την επιθετικογενή λειτουργία της ομάδας.

Παράλληλα δείχνει ότι έχει σαφές στόχο για το νέο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, που δεν είναι άλλος απο την επάνοδό της στην Α2 και έπεται συνέχεια, όπως απαιτεί το πλάνο της ομάδας.

Την ίδια στιγμή εξελίσσονται «επιχειρήσεις» με ιδιαίτερη επιτυχία σε άλλα «μέτωπα».
Η διοίκηση (και ιδιαίτερα η επιτροπή μπάσκετ),προσπαθεί να εξασφαλίσει, το "κλ.Δυο Αοράκια" και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αναπτυξιακή Εταιρία τoυ Δήμου Ηρακλείου.

Παράλληλα αυτήν την εποχή διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην "Δ.Μποφορ", καμπ μικρών αθλητών και αθλητριών, με σκοπό την ενίσχυση των υποδομών.

Έκλεισε Θανόπουλο, κοντά ο Πετράκης, το παλεύει για Μπαλάφα, Σιζόπουλο, Κιτσούλη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Θανόπουλος (10/01/1991, θέση 2-3, 1,91 ύψος), δοκιμάστηκε και έπεισε ανοίγοντας πρώτος τον χορό των μεταγραφών.

Ο Θανόπουλος αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο στην Α1 με την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών, έχοντας 8 συμμετοχές με 11 πόντους σε 21 αγωνιστικά λεπτά.
Παράλληλα, έχει υπάρξει επαφή με τρείς αθλητές που πέρυσι φορούσαν την φανέλα του ΟΦΗ, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον για τον Κύπριο Σιζόπουλο του ΑΓΟΡ.

Για τον τελευταίο το οικονομικό φαίνεται να είναι εμπόδιο στην μετακίνηση του.
Για τον Α.Πετράκη οι δυο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει, αλλά ο ταλαντούχος γκαρντ περιμένει τον ΟΦΗ.

Το ίδιο κάνουν και οι Κιτσούλης Μπαλάφας, με τον δεύτερο να έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι ο Εργοτέλης, που φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Βασίλης Κιτσούλης, δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Παρέμεινε ο κορμός.

Τρεις πάικτες απο τον περυσινό βασικό κορμό της ομάδας θα παραμείνουν σίγουρα στις τάξεις του Ηράκλειο.
Πρόκειται για τους Γιώργο Αρναουτάκη, Αγαπιάδη και  Σακελαράκη, που τα βρήκαν με τους διοικούντες του Ηράκλειο.
Απο εκεί και πέρα θα προωθηθούν παιδιά της Ακαδημίας στην βασική ομάδα, γι αυτό άλλωστε ξαναγύρσε πίσω ο κόουτς Μάνος Σηφομιχελάκης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.