Εργοτέλης | "Γερό μπάσιμο" στα μεταγραφικά.

Ο Π.Τσερκιτζόγλου
Έτοιμος να πραγματοποιήσει "γερό μπάσιμο" στην μεταγραφική αγορά (κυρίως της Κρήτης) είναι η ομάδα του κόουτς Μακράκη.
Συγκεκριμένα θέμα χρόνου είναι και η ανακοίνωση για την απόκτηση του Γιώργου Δαγαλάκη, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του Πρόδρομου Τσερκιτζόγλου. Παράλληλα το ενδιαφέρον στρέφεται στο θέμα του ψηλού, με τους Μπαλάφα (αρκεί να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και ένα πρώην παίκτη του Ηράκλειο να βρίσκονται πρώτοι στην λίστα.
Ποιοι παρέμειναν, ποιοι έφυγαν και ποιος θα βάλει "τα κίτρινα".
Ετοιμάζεται ήδη το ρόστερ της νέας χρονιάς ο Εργοτέλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το δικό μας αλλά και της neakriti.gr, σχεδιασμός της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Καταρχήν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή των Καραλή, Ξενάκη, Βαρνάβα, Κομψέλη και Σταθάκη, ενώ δεδομένο θεωρείται επίσης ότι οι Χαριτάκης και Φλιάτης αποτελούν παρελθόν.

Διαπραγματεύσεις γίνονται με τους Τσαμπά και Γρύλλο για την παραμονή τους, με την περίπτωση του πρώτου να φαντάζει δύσκολη. 
Ήδη έχουν ξεκινήσει άλλωστε οι επαφές με ψηλούς και ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκονται ο Κώστας Μπαλάφας, που δεν έχει συμφωνήσει ακόμα να μείνει στον ΟΦΗ (τον θέλει και το «Ηράκλειο»), αλλά και ο Κώστας Πάλλης, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο "Ηράκλειο".

Από εκεί και πέρα δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Γιώργου Δαγαλάκη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση έχει γίνει και στον Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου.

 Όσον αφορά στους έφηβους που πλαισίωσαν πέρυσι την ομάδα, η παραμονή τους θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων και το εάν έχουν περάσει σε κάποια σχολή εκτός Κρήτης.

Εμείς να προσθέσουμε ότι (όπως αναφέρει η πλευρά του παίκτη), άλλος ένας Κρητικός παίκτης θα φορέσει τα κίτρινα, αλλά δεν έχει καταλήξει σε ποια. Αθηναϊκής ομάδας η του Εργοτέλη.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.