6ο Άγιος Νικόλαος Basketball Camp.

Για έκτη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο,  το  Basketball Camp από τον ΑΟΑΝ
Το camp, το οποίο τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, θα διεξαχθεί από τις 20  ως τις 27 Ιουνίου στα κλειστά και ανοιχτά γήπεδα του 1ου Λυκείου και του 2ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου , ενώ φέτος προστέθηκε και το κλειστό της Νεάπολης, που θα  συγκεντρώσει παιδιά από την συγκεκριμένη περιοχή..
Θεσμός έχει γίνει πλέον για τον Άγιο Νικόλαο το Basketball Camp, το οποίο διοργανώνει τα τελευταία πέντε χρόνια και φέτος για έκτη φορά η τοπική ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΑΟΑΝ Europlan και οι προπονητές Ζαχαρίας Πάγκαλος, Διονύσης Μουλιανιτάκης και Γιώργος Τζώρτζης.
Τα πάντα έχουν ετοιμαστεί από τους προπονητές του Europlan ΑΟΑΝ απο οργανωτικής πλευράς, ώστε να ξεκινήσει στις 20 του μήνα το 6ο Agios Nikolaos Basketball Camp. 

Το πρόγραμμα θα έχει και φέτος διάρκεια μιας εβδομάδας, θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη  27 Ιουνίου.

Την συνδιοργάνωση του  Camp έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για συμμετοχές στα παρακάτω τηλέφωνα. 
Πάγκαλος Ζαχαρίας 6974 367527
Μουλιανιτάκης Διονύσης  6972 240891
Τζώρτζης Γιώργος 6974 235649.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.