Συνέντευξη τύπου για το 3ON3 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 13.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου- Λότζια  Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Κ. , την Ε.Ο.Κ. και υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α. διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο το γνωστό σε όλους σας ‘ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ, σε συνέντευξη τύπου. 
Φωτορεπορταζ από τους τελευταίους ελέγχους στο Παγκρήτιο Στάδιο.


ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα Αθλητισμού-Δελτίο Τύπου Ηράκλειο 19.6.2013

Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Κ. , την Ε.Ο.Κ. και υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α. διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου μέσα στο Παγκρήτιο στάδιο το γνωστό σε όλους σας ‘ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ’
3 on 3 Streetball’.Για τον λόγο αυτό σας προσκαλούμε την Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρα 13.00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου- Λότζια σε συνέντευξη τύπου. 

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Δείτε σε φωτογραφίες τους τελευταίους ελέγχους που έκαναν οι άνθρωποι του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρό του κ.Κώστα Βαρδαβά.


facebook.com/dopafmah.heraklion
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.