Στο 3ON3 του Ηρακλείου Κρήτης ο Ίαν Βουγιούκας.

Άλλο ένα αστέρι του ελληνικού μπάσκετ, που θα λάμψει στο τουρνουά 3ON3 του Ηρακλείου Κρήτης, είναι ο Ίαν Βουγιούκας.
Ο 28χρονος διεθνής σέντερ, δήλωσε ήδη συμμετοχή και είναι έτοιμος, να παίξει κόντρα στο…μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

‘’Για εμάς τους επαγγελματίες παίκτες, όπως γνωρίζετε, το μπάσκετ είναι η ζωή μας. Οπότε, είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο τουρνουά 3ON3 του Ηρακλείου Κρήτης. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να βρίσκονται δίπλα σε επαγγελματίες παίκτες και το λέω αυτό διότι θυμάμαι και εγώ όταν ήμουν μικρός, πόσο λαχταρούσα να δω από κοντά τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ. Αυτά τα παιδιά που θα έρθουν, είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Ίσως για κάποιους από αυτούς, να μιλάει όλη η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθούμε όλοι‘’, δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας.

Event

Την Παρασκευή 21/06/2013 στις 19.00 στο Λιμάνι Ηρακλείου (στον προβλήτα απέναντι από τον ΚΟΥΛΕ, περιοχή λιμεναρχείου) θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μεγάλο event του τουρνουά “3on3” με σύνθημα «Τάπα στη βία». Εκεί θα βρεθούν οι Γλυνιαδάκης Ανδρέας, Παπαμακάριος Μανώλης, Καλαμπόκης Γιάννης, Καλαϊτζής Γιώργος, Παπανικολόπουλος Νίκος, Βούλγαρης Νίκος, Αποστολίδης Γιώργος, Καλλινικίδης Άκης, Γιάνκοβιτς Βλαδίμηρος, Δεληγιάννης Χρήστος, Καβαδάς Βασίλης και Τσαλδάρης Δημήτρης. 
Οι αθλητές θα περιμένουν τους μικρούς φίλους τους να παίξουν μαζί τους, να μοιράσουν αυτόγραφα και δώρα και να φωτογραφηθούν. Το συγκεκριμένο event τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.


Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.