3on3 "Τάπα στην Βία" | Ξεχωριστό event στο Λιμάνι Ηράκλειου.

Με φόντο τον Κούλε, μικροί και μεγάλοι, παρευρέθηκαν στο Λιμάνι Ηρακλείου, για να πάρουν μια ...πρώτη γεύση τι θα επακολουθήσει το Σαββατοκύριακο,πήραν όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου χθες το βράδυ.
ΠΣΑΚ και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, τίμησαν την μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη.
Δηλώσεις Ίαν Βουγιούκα.
Φωτογραφία από το event  στο Λιμάνι Ηράκλειου.

Μία πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει το διήμερο πήραν όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι του Ηρακλείου χθες το βράδυ, εκεί όπου οι Παπαμακάριος, Βούλγαρης, Παπανικολόπουλος, Δεληγιάννης, Καλλινικίδης, Τσαλδάρης, Βουγιούκας, Καββαδάς, Γιάνκοβιτς και Καλαμπόκης αναμετρήθηκαν καταρχήν μεταξύ τους σε διαγωνισμό σουτ (για την ιστορία νικητής αναδείχτηκε ο Τσαλδάρης), ενώ στη συνέχεια σειρά πήραν τα παιδιά των ακαδημιών, τα οποία με τη σειρά τους διαγωνίστηκαν στα σουτ.


Με φόντο τον Κούλε οι επαγγελματίες αθλητές μίλησαν με τα παιδιά, ενώ δε δίστασαν να αναμετρηθούν και μαζί τους σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Για την εμπειρία του στο ενετικό λιμάνι μίλησε στο www.neakriti.gr ο διεθνής πρώην παίκτης του ΑΓΟΡ Ίαν Βουγιούκας, τονίζοντας: "Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου για μπάσκετ και ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρία. Είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά, να τα γνωρίσουμε από κοντά, να μιλήσουμε μαζί τους, να τους λύσουμε όποιες απορίες έχουν, αλλά και να δούμε φίλους και παλιούς συμπαίκτες.

Κι εγώ μικρό παιδί συμμετείχα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και ήμουν απόλυτα προσηλωμένος. Θυμάμαι ότι ήθελα σαν τρελός να παίξω και να κερδίσω. Το έβλεπα ανταγωνιστικά, όπως κάνουν υποθέτω και τα παιδιά που συμμετέχουν κι εδώ", είπε ο έμπειρος σέντερ, ο οποίος μας μίλησε και για την εμπειρία του αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ούνιξ Καζάν: "Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα εκτός Ελλάδας και ήταν σε γενικές γραμμές μία καλή εμπειρία. Γνώρισα μία άλλη χώρα και νέους ανθρώπους. Το συμβόλαιό μου συνεχίζεται για έναν ακόμη χρόνο, οπότε θα μείνω στο Καζάν", κατέληξε.

Νωρίτερα οι παίκτες επισκέφτηκαν τις ακαδημίες του ΟΦΗ και του Ανδρογέα, ενώ χθες αντιπροσωπία βρέθηκε στις ακαδημίες του "Ηράκλειο", όπου μίλησαν στα παιδιά για το ρόλο που παίζει το μπάσκετ στη ζωή τους, ενώ απάντησαν και στις ερωτήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΣΑΚ και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ δεν ξέχασαν τη συμβολή του Νίκου Γαλυφιανάκη στην επιτυχία των προηγούμενων 3on3 στο Ηράκλειο και τίμησαν τη μνήμη του παραδίδοντας τιμητική πλακέτα στη σύζυγό του.

Η δράση, λοιπόν, μεταφέρεται σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τα παιδιά να χωρίζονται σε ομάδες. Οι αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν περίπου στις 10 π.μ. και θα συνεχιστούν ως τις 2 μ.μ και μετά το απόγευμα από τις 5:30 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. ως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ.
neakriti.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.