24ο Πανελλήνιο Κορασίδων | Τιμή και δόξα στον Ηρόδοτο.

Αυτός ο τίτλος που έχει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η "Εφ Πατρίς", αντικατροπτίζει απόλυτα τις κορασίδες του Ηροδότου, που μπορεί να ηττήθηκαν με 61-51 από την πρωταθλήτρια (πλέον), ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας, αλλά με τις εμφανίσεις τους τα κορίτσια από την Κρήτη, έχουν κλέψει την καρδιά της Ελλάδας.
Το σχόλιο του κόουτς Χριστοδούλου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα συγκλονιστικό από κάθε άποψη παιχνίδι, ο Ηρόδοτος ηττήθηκε από το Ίκαρο Καλλιθέας με  61-51, αν και διεκδίκησαν την νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Τα κορίτσια του κόουτς Χριστοδούλου, δεν έκαναν καλό ξεκίνημα και το ημίχρονο τις βρήκε να υπολείπονται 11 πόντων των αντιπάλων τους(37-48).

Στην επανάληψη όμως ο Ηρόδοτος κατάθεσε ψυχή και προσπάθησε να επαναλάβει το χθεσινό άθλο του με τον Αρίωνα.

Στο τελευταίο λεπτό μείωσε σε 49-53 και επέστρεφε δυναμικά.

Όμως δυο τρίποντα μαχαιριές της Κολάτου (το ένα με ταμπλό), αύξησε την διαφορά σε 10 πόντους και το καλάθι της κορυφαίας Μ.Δανδουλάκη, έκλεισε το τελικό σκορ σε 61-51.

Κορυφαία για τον Ικαρο με 28 πόντους Κολάτου, ενώ 18 πόντους σημείωσε για τον Ηρόδοτο η Μ.Δανδουλάκη.

Το αυριανό παιχνίδι με την Ένωση Γαλατσίου θα κρίνει την 2η θέση.

Δεκάλεπτα: 17-12, 34-23, 48-37, 61-51
Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Εκίζογλου
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ(Κόμης): Χατζηβασιλείου 2, Λεμπέση, Θεοδώρου 10(1), Κολλάτου 28(2), Καραμπάτσου, Μάλαμα 6, Στεφάνου 4, Σώμου 11(3), Τσελεπίδου.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ(Χριστοδούλου): Σακουλάκη 2, Γαλανάκη  Σοπικού 10(2), Πασχαλίδη, Δανδουλάκη Α., Πασπαράκη 2, Σαμπροβαλάκη, Βαρελτζή Α., Νίχλου, Βαρελτζή Ν. 2, Καρλάφτη 17(1), Δανδουλάκη Μ. 18.

Το σχόλιο του κόουτς Χριστοδούλου σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.(ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ)
"Απέναντι σε μια ομάδα που στήθηκε από τον Αύγουστο για να πάρει το πανελλήνιο πρωτάθλημα παρά την κούραση και τους τραυματισμούς χάσαμε στις λεπτομέρειες .
Μία λάθος πάσα στο 53 - 49 και ένα τρίποντο στη λήξη του χρόνου μας σκότωσαν. 61 - 51 τελικό Όμως ψηλά το κεφάλι μπράβο στα κορίτσια που έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια από όλους εδώ στα Γρεβενά".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.