ΟΦΗ | Μένει Α2, θέλει Τακιανό, πρώτα ΟΦH ο Τσερκιτζόγλου.

Στην συνάντηση που έγινε χθες στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αντωνακάκης ενώ από την Επιτροπή Μπάσκετ παρευρέθηκαν όλα  τα μέλη (δείχνοντας και την μεγάλη θέληση για να συνεχίσει ο ΟΦΗ να είναι ανταγωνιστικός): Τάκης Χωραϊτης, Συμεών Καμπακας, Μάνος Ξημέρης, Σταύρος Λυριντζάκης, Ηρακλής Σφακιανακης, Δημήτρης Παπαδάκης και Μάνος Σφακιανάκης.

Το ρόστερ της νέας χρονιάς και το μπάτζετ που θα κυμανθεί ο ΟΦΗ ήταν τα δύο κυρίαρχα θέματα της συζήτησης με τα μέλη της Επιτροπής να ξεκινούν άμεσα τις επαφές με τον Φώτη Τακιανό προκειμένου ο Μακεδόνας τεχνικός να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.



Αυτό που αποφασίστηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα ήταν η ομάδα να λάβει μέρος κανονικά στην Α2 και μάλιστα ο προγραμματισμός για το χτίσιμο της νέας ομάδας να ξεκινήσει άμεσα αρχής γενομένης από την παραμονή του Φώτη Τακιανού και τη νέα χρονιά στην ομάδα.


Παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που θα υπάρχουν και φέτος στον ΟΦΗ η κρητική ομάδα θέλει να κρατήσει τον Τακιανό στις τάξεις της και το ίδιο φαίνεται να επιθυμεί και ο ίδιος αφού οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά ανάμεσα στις δύο πλευρές και βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.


Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε σχέση με το περσινό ρόστερ καθώς με το οικονομικό μπάτζετ της ομάδας να είναι ακόμη πιο περιορισμένο από πέρυσι ελάχιστοι παίκτες θα μείνουν από την ομάδα που πέρυσι κατάφερε να μείνει με άνεση στην κατηγορία. 

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φώτης Τακιανός έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία του με την ομάδα θα είναι σε θέση να τον θέσει σε εφαρμογή. Στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα που παράλληλα θα είναι σε θέση να φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο!


Πρώτα ο ΟΦΗ.

Πρώτιστη επιθυμία του 26χρονου γκαρντ είναι να παραμείνει στον ΟΦΗ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με τις συζητήσεις που θα είναι σε εξέλιξη με τον Φώτη Τακιανό ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη νέα σαιζόν και αυτός περιλαμβάνει και τον Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου που βρίσκεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Συν τοις άλλοις, δεδομένη είναι η επιθυμία και του ίδιου του Τσερκιτζόγλου που θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Άλλωστε, ο ίδιος παρά τις προτάσεις που έχει επιθυμεί να παραμείνει στον ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο έχει κάνει στην άκρη (προς το παρόν) τις άλλες ομάδες.

Εξάλλου, ο ίδιος – οπαδός του ΟΦΗ από μικρό παιδί – δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από το να συνεχίσει να φοράει την «ασπρόμαυρη» φανέλα.
 Πηγη:"gentikoule.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.