1ο Camp μπάσκετ του Ανδρογέα.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ ολοκληρώνει την προπονητική χρονιά των ακαδημιών μπάσκετ στο τέλος του Ιούνη. 
Ωστόσο οργανώνει και διεξάγει από 1 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου προπονητικό camp με διπλές προπονήσεις πρωί-απόγευμα με στόχο την βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων των μικρών αθλητών του. 

Το camp θα γίνει στο προαύλιο χώρο του 19ου Δημ. Σχολείου. Θα δημιουργηθούν τμήματα ανάλογα με την ηλικία των αθλητών και το πρόγραμμα προπονήσεων θα οριστικοποιηθεί με την ολοκλήρωση δήλωση συμμετοχής των παιδιών. Τις 2 τελευταίες μέρες θα γίνουν προπονητικά διπλά (αγώνες) καθώς και Mini τουρνουά 3Χ3. 

Στο camp μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Ανδρογέα και η δήλωση συμμετοχής πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι τις 26 Ιουλίου. Το κόστος συμμετοχής στο camp ανέρχεται σε € 20 ανά αθλητή. Στα παιδιά θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια για τη συμμετοχή τους.

Δήλωση συμμετοχής στις ώρες των προπονήσεων ή στα τηλέφωνα:

6938169888    Παγωνίδης Παναγιώτης
6936670802   Ανυφαντάκης Απόστολος
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.