Καλή επιτυχία στους Εφήβους του Εργοτέλη.


Με αυτόν τον χαρακτηριστικό τίτλο η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη, ξεπροβοδίζει την ομάδα των εφήβων,  που αναχώρησε σήμερα για το ταξίδι της στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων με απουσία βασικών παικτών, αφού  το γεγονός ότι οι πανελλαδικές ξεκινούν στις 17 Μαΐου δεν επιτρέπει στα βασικά στελέχη της ομάδας να συμμετάσχουν στους αγώνες.




Tο σχόλιο της ιστοσελίδας ergobasket.gr (από εκεί και η πηγή φώτο):

Αναχώρησε σήμερα το πρωί η εφηβική ομάδα του Εργοτέλη προκειμένου να μεταβεί στην Πάτρα όπου διεξάγεται το final 6 του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων.Ο Εργοτέλης θα αγωνιστεί στην τελική φάση για δεύτερη συνεχή χρονιά σε επίπεδο εφήβων μετά την περσινή κατάκτηση της 4ης θέσης.

Στο ρόστερ του Εργοτέλη δεν συμμετέχουν οι αθλητές που σε λίγες μέρες ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις(εκτός το Μυλωνά που ακολουθεί την ομάδα).
Έτσι βασικά στελέχη όπως οι Κοκοκολάκης,Κρουσταλλάκης,Μπουντούρογλου,Σκάνδαλος Χρήστος και Χριστοδούλου δε θα είναι στη διάθεση του κόουτς Μακράκη.Ο πρόεδρος και η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου σεβόμενοι το θεσμό,την ιστορία του Εργοτέλη,την προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή  και το άθλημα αποφάσισαν προς  τιμήν τους να συμμετέχει ο σύλλογος έστω και με 11 αθλητές στη σημαντική αυτή διοργάνωση.

Άλλωστε η πρόκριση στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας είναι έτσι κι αλλιώς τεράστια επιτυχία!

Καλή επιτυχία παιδιά και χαρείτε τα παιχνίδια!!!Η συμμετοχή μετράει πάνω απ'ολα!!!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.