ΕΟΚ|Η κλήρωση ανακατανομής των σωματείων Γ΄ Εθνικής σε Βορρά και Νότο την Τρίτη.

Η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι την προσεχή Τρίτη 4/6 ,  στις 14:00, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  θα γίνει η σχετική κλήρωση των πρωταθλημάτων της Γ’ εθνικής της σεζόν 2013-14 και αμέσως μετά την κλήρωση η ανακατανομή των σωματείων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:






«Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 11 – παρ. Δ΄ της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ΄ Εθν. Κατηγορίας, περιόδου 2012 – 2013 και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανόδου και υποβιβασμού Σωματείων, θα γίνει κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ στους 2 Ομίλους του Νότου και στους 2 Ομίλους του Βορρά, αντίστοιχα.

Σε κάθε Όμιλο θα ενταχθούν με την κλήρωση τόσα Σωματεία ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ, όσα ακριβώς απαιτούνται για να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός των Σωματείων σε κάθε Όμιλο Νότου και σε κάθε Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 και ώρα 14.00, για μεν τα Σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ, στα Γραφεία της Ε.Ο.Κ. (ΟΑΚΑ), για δε τα Σωματεία ΕΚΑΣΘ, στο Γραφείο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 & Παπαναστασίου).»
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.