ΕΟΚ |Παίδες-Έφηβοι: Κάμπ των εθνικών ομάδων.


Η προετοιμασία των εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που έχουν το καλοκαίρι, συνεχίστηκε με προπονητικά κάμπ που πραγματοποιήθηκαν στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ. 

Στα προπονητικά κάμπ συμμετείχαν οι αθλητές του Ηράκλειο, Μάνος Παπαδούλης και ο Κωσταντίνος Στρατάκης (φώτο) στην Εφήβων, όπως και οι Δ.Φραγκιαδάκης του Ηράκλειο και Α.Κόνιαρης πρώην παίκτη του Ακρωτηρίου και νυν του ΠΑΟΚ.


Το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΟΚ, αναφέρει:

Η προετοιμασία των εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που έχουν το καλοκαίρι, συνεχίστηκε με προπονητικά καμπ που πραγματοποιήθηκαν στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ.

Η προεθνική Παίδων υπό τις οδηγίες του Μάνου Μανουσέλη συγκεντρώθηκε και έκανε προπονήσεις από τις 26 ως τις 30 Απριλίου, ενώ αυτή των Εφήβων, υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, είχε ένα προπονητικό τριήμερο από τις 29 Απριλίου ως την 1η Μαϊου.

Η Εθνική Παίδων θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Ουκρανία (8-18/8).

 Η Εθνική Εφήβων θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Λετονία (18-28/7). 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.