Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Γιώργος Επιτροπάκης.


Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ κος Γιώργος Επιτροπάκης, αμέσως μετά το  ντεμπούτο του στην Α1 Ανδρών  μεταξύ  Παναθηναϊκύ - Κολοσσός Ρόδου όπου και βραβεύθηκε (φώτο).
Τι αναφέρει η ιστοσελίδα Γκρίζοι Λύκοι και η ανακοίνωση του κ.Επιτροπάκη στο Facebook.
Από τα καλά παιδιά, κύριος με "Κ" κεφαλαίο και άνθρωπος που βοήθησε το σύνδεσμό του είναι ο τραπεζικός Γιώργος Επιτροπάκης ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη διαιτησία. Η ΚΕΔ τον όρισε στο σημερινό αγώνα Παναθηναϊκός - Κολοσσός για να τον τιμήσει για τα 23 χρόνια προσφορά στη διαιτησία. 

Να τι έγραψε πριν από λίγη ώρα στο Facebook:

Σήμερα  βούρκωσα όταν μου ευχήθηκαν οι παίκτες και οι προπονητές "καλός πολίτης"... το άκουγα για 2η φορά στη ζωή μου κ πράγματι ήταν σπουδαία ευχή αφού 23 χρόνια υπήρξα πραγματικός στρατιώτης της διαιτησίας...έζησα αληθινά εξαιρετικές στιγμές και σας ευχαριστώ πολύ όλους γι' αυτό.. θα είστε πάντα στην καρδιά μου όχι σαν απλοί παλμοί αλλά κομμάτια της. 

Εύχομαι καλή θητεία σε όλους που παραμένουν στο στίβο μάχης, υγεία, υπομονή, επιμονή αλλά και τύχη για να ζήσουν την ευτυχία που είχα την ευλογία να γευτώ. 

Φεύγω με την πεποίθηση ότι αυτό το λειτούργημα το υπηρέτησα με αξιοπρέπεια... και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και  ο Θεός να μας έχει όλους καλά!!!!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.