Ρέθυμνο Aegean | Οι σκέψεις της Ευρώπης.

Αμέσως μετά την σειρά των παιχνιδιών  Ρέθυμνο Aegean-ΠΑΟΚ και την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της BasketLeagueΟΠΑΠ, πολλοί έσπευσαν να κάνουν όνειρα Ευρώπης αλλά στην προκειμένη περίπτωση, υπάρχουν κάποια αντικειμενικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με το γήπεδο, με το ρόστερ, με τα συνεχή ταξίδια κι οπωσδήποτε με το μπάτζετ της νέας περιόδου.

Ως γνωστόν, το «Μελίνα Μερκούρη» δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να τελεστούν ευρωπαϊκοί αγώνες. Η ομάδα, ακόμα κι αν αντέξει το «άνοιγμα» ενός μεγαλύτερου μπάτζετ του χρόνου, θα πρέπει να κοντρολάρει την κόπωση και το βαρύ πρόγραμμα που σίγουρα θα έχει. 

Συν τοις άλλοις τα ταξίδια θα αναγκάσουν τους Ρεθυμνιώτες στο να κάνουν διατήρηση κι όχι προπόνηση εν τω μέσω της εβδομάδας.

Όλα αυτά πάντως είναι ευχάριστοι προβληματισμοί που έχει την πολυτέλεια να προβάλλει ως θέματα προς συζήτηση το Δ.Σ. του Ρεθύμνου. Οι διοικούντες του συλλόγου είχαν συναντήσεις και μέσα σ’ όλα τέθηκε κι αυτό το ενδεχόμενο, το οποίο δεν έχει κλείσει οριστικά…

Η σεζόν βαδίζει προς το τέλος της όμως, όπως γίνεται κατανοητό, το προπονητικό τιμ, δεν έχει αυτό το δικαίωμα, πόσο μάλλον οι παίκτες που έδειξαν να το διασκεδάζουν από ένα σημείο κι έπειτα. 

Τα ματς με τον Ολυμπιακό περιμένουν και οι πρώτες δύο αναμετρήσεις (στις τρεις νίκες ολοκληρώνεται αυτή η φάση) θα διεξαχθούν στο ΣΕΦ.

Πηγη:"rethnea.gr" 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.