‘’ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ’’ | Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.


Για συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου και συγκεκριμένα ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) ως φορέας υλοποίησης, θα πραγματοποιήσει τουρνουά 3on3, το διήμερο  22 και 23 Ιουνίου 2013, στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου, με διοργανωτή τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με αρωγό την ΕΚΑΣΚ και μεγάλο χορηγό το  Cosmos Sport και την συμπαράσταση του οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.
Γιατί επιλέχθηκε το Παγκρήτιο, Δωρεάν συμμετοχή, ποιος, σούπερ  σταρ θα έρθει,λεπτομέρειες του τουρνουά.
Χορηγός επικοινωνίας και το www.kritikobasket.gr

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει το τουρνουά 3on3, γεμίζοντας με μπασκέτες την περιοχή του Παγκρητίου και να φέρουν την πορτοκαλί θεά κοντά σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλο της.

Το Φετινό 3on3 που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ μαζί με τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ,που αναμένεται να κάνει άλλη μια υποδειγματική οργάνωση, έχοντας ως αρωγό την ΕΚΑΣΚ με τα εν δυνάμει σωματεία της και μεγάλο χορηγό τον Cosmos Sport, θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο στην περιοχή Λίντο το διήμερο  22 και 23 Ιουνίου 2013.

Θα είναι η πρώτη φορά φέτος που αλλάζει... οδό ο τόπος τέλεσης του τουρνουά, γιατί το οδόστρωμα της οδού Δικαιοσύνης, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα να ελοχεύει κίνδυνος τραυματισμού. Παράλληλα στην συγκεκριμένη οδό  αναμένονται να γίνουν έργα, ώστε να γίνει πεζόδρομος.

Έτσι λοιπόν σε μια πρωτότυπη κίνηση, το κουλουάρ του Παγκρήτιου Σταδίου θα γεμίζει μπασκέτες, αφού το ταρτάν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και οι δοκιμές που έγιναν εκεί, αποτελούν ιδανικό χώρο για διεξαγωγή αγώνα μπάσκετ τόσο σε θέμα καταπόνησης των αθλητών, όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού (ιδανικό "γκελ" κλπ).

Παράλληλα, θα υπάρξουν διαγραμμίσεις (τρίποντο βολές, περιγράμματα),με ειδικό σπρέι χρωματισμού, που θα "σβήσει" σύντομα τις γραμμές που θα γίνουν πάνω στο ταρτάν..

Επίσης για μια ακόμα φορά, ξεχωριστή νότα στη διοργάνωση, αναμένεται να δώσουν οι αστέρες του Ελληνικού μπάσκετ που θα κατακλύσουν το νησί με προεξέχοντα τον ταλαντούχο σμολ φόργουορντ του Πανιωνίου, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, τον πρόεδρο του ΠΣΑΚ Μανώλη Παπαμακάριο, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Αβραάμ Καλλινικίδης και πολλοί άλλοι.

Η συμμετοχή για μια ακόμα φορά είναι δωρεάν, ενώ ου εγγραφές άρχισαν και όσοι επιθυμείτε να πάρετε μέρος, πατήστε: www.3on3streetball.gr, η δεξιά πάνω από την "Ροή Ειδήσεων", στο kritikobasket.gr.

Πέρα από τα όποια μετάλλια δοθούν στις διάφορες κατηγορίες, το μεγάλο δώρο  (προσφορά της  Cosmos Sport) θα είναι ότι θα δοθούν δωρεάν 800 φανέλες Adidas  διπλής όψεως στους συμμετέχοντες.

Να θυμίσουμε πέρυσι ότι οι συμμετοχές έφτασαν τις 800, ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι ότι αν ξεπεράσει τις  χίλιες θα μπορεί να διεκδικήσει το Ηράκλειο, το Παγκόσμιο 3on3streetball !!!.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γίνε μέλος της ακαδημίας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Στις 1 και 2 Ιουνίου οι ακαδημίες μπάσκετ του Παναθηναϊκού διοργανώνουν "try out" για όσα παιδιά θέλουν να γίνουν μέλη της εφηβικής ομάδας.

Η εφηβική ομάδα των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης σε καλεί να δώσεις το «παρών» στο διήμερο try out που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου στις 12:00 στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Τάφος του Ινδού).

Οι πράσινοι, που φέτος κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΣΚΑ για τρίτη διαδοχική σεζόν, αναζητούν παίκτες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να βελτιωθούν και… να γίνουν πρωταθλητές.

Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρεθούν στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Τάφος του Ινδού), να τεστάρουν τις δυνάμεις τους και (γιατί όχι;) να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο: 210 6447861