Γυναικών | Νίκη στο καλάθι και 2-1 νίκες για Ηρόδοτο.


Προβάδισμα στις νίκες για τον Ηρόδοτο στην τελική φάση των Γυναικών της ΕΚΑΣΚ, αφού στο τρίτο παιχνίδι της σειράς στην Αλικαρνασσό,κέρδισε το Αρκάδι (που πήγε να κάνει την μεγάλη ανατροπή στο τέλος) στο...καλάθι.
Η Φωτιάδη με 15 πόντους και η Παπαϊωσήφ με 8, κορυφαίες των νικητών ενώ κορυφαίες σκόρερ του αγώνα ήταν η Μπότσι και η Δημήτρη του Αρκαδίου με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα.
Δηλώσεις Κώστα Πλευράκη και Δάφνης Σταυρακάκη..

Πήγε να κάνει την μεγάλη ανατροπή το Αρκάδι στο τέλος αφού αν και ο Ηρόδοτος διατηρούσε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα (ημίχρονο 26-18), στο τέλος οι παίκτριες του Ρεθύμνου με επί μέρους σκορ 18-11, πήγε να πάρει το παιχνίδι, χάνοντας δυο βολές με την Λελεδάκη, ενώ στην συνέχεια είχε δυο άστοχα σουτ , με την Μπότσι και την Ζουμπεράκη.

Ο Ηρόδοτος με αυτήν την νίκη βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου στις γυναίκες της Κρήτης.

"Το αντιμετωπίζουμε σαν παιχνίδι της τελικής φάσης των νεανίδων", δήλωσε στο kritikobasket, ο προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας και συνέχισε.: 
"Φυσικά επιδιώκουμε την νίκη στα παιχνίδια αυτά,αλλά το κυριότερο είναι, ότι μαζεύουμε εμπειρίες και αγώνες σε αυτήν την φάση", ολοκλήρωσε ο κόουτς του Αρκαδίου.

Από την μεριά των νικητών η Δάφνη Σταυρακάκη επισήμανε:
"Δυσκολευτήκαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είχαμε δυσκολίες επιθετικά.Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν είχαμε και καλή αμυντική λειτουργία.Τώρα είμαστε 2-1 στις νίκες και θα πάμε στο Ρέθυμνο να ολοκληρώσουμε την σειρά".


ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΡΚΑΔΙ      48-46
Δεκάλεπτα: 09-07, 26-18 (ημίχ.), 37-28, 48-46


ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Δ.Σταυρακάκη):Γιαλυτάκη Ρ. 8(2), Νυσταζάκη 5, Γιαλυτάκη Μ. 6, Κοιλάδη,Δακανάλη,Μαθοιυδάκη 6(2), Παπαϊωσήφ 8,Καρλάφτη, Φωτιάδη 15.
ΑΡΚΑΔΙ (Κ.Πλευράκης):Μπότσι 18, Ζουμπεράκη,Σταθοπούλου, Σαλιάϊ, Αγαθαγγέλου,Λίτσι 4, Δημήτρη 17, Λελεδάκη 3, Μίχου 4,Στεφάνου.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.