Παραλίγο να χαλάσει την γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι για την κατάκτηση του τίτλου η ομάδα του (υπηρεσιακού) Γιώργη Βισκαδουράκη αφού διεκδίκησε την νίκη στην Λιβαδειά επί της πρωταθλήτριας ομάδας της Γ΄Εθνικής (2ος ομιλος Νότου), μέχρι τέλους , γνωρίζοντας την ήττα με 89-90, για την 21η αγωνιστική.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από την αρχή του αγώνα, με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται την πρωτοπορία στο σκορ.
Στα τελευταία 2΄5" δευτερόλεπτα του αγώνα ο Σταμάτης με δυο εύστοχες βολές, ( οι "κιτρινόμαυροι" διαμαρτύρονται για ανύπαρκτο φάουλ), διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (90-89), ενώ στην συνέχεια το σουτ του Χ.Σκάνδαλου δεν βρήκε τον στόχο.
Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν σαμπάνιες για την (ιστορική γι αυτούς , κατάκτηση του τίτλου, ενώ υπό τους ήχους κλαρίνων πανηγύριζαν τον τίτλο.
Ολοι οι παίκτες και ο Γιάννης Βισκαδουράκης, αφιερώνουν την εμφάνιση στον Γιώργο Μακράκη και τον πρόεδρο Βαγγέλη Γιαννουλάκη.
Το παιχνίδι μεταδιδόταν ιντερνετικά από το "star-lamia-live-streaming".
Δεκάλεπτα: 25-29, 46-43 (ημίχ.), 62-68, 90-89.
ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Αριδάς Ν.): Βέλλιος 9 (1), Τερεντζίδης 13 (2), Παπαντωνίου 17 (1), Γρύλλης, Βελέγκος 9 (1), Σταμάτης 11 (1), Παπαδόπουλος 5, Δημητριάδης 26 (2).
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Βισκαδουράκης Γ.): Σκάνδαλος Γ. 5, Χαλκιαδάκης 3 (1), Ξενάκης 19 (2), Μυλωνάς, Σκάνδαλος Χ. 14 (2), Καραλής 18 (2), Φλιάτης 6, Βαρνάβας 15, Σταθάκης 5, Κομψέλης 2, Τσαμπάς 2.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου