Δεν κατεβαίνει η Λευκάδα, γιορτάζει την παραμονή του ο ΟΦΗ.


Την ώρα που όλες οι ομάδες της Α2 το Σάββατο θα θα δίνουν την μάχη τους για την 25η αγωνιστική, ο ΟΦΗ θα παίρνει ξεκούραστα (με 20-0), το ροζ φύλλο αγώνα, αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο γενικός αρχηγός της Δόξας κ. Σταμάτης,  με τους ανθρώπους του ΟΦΗ τους ενημέρωσε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να δώσει  το παρών στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Η επιτροπή μπάσκετ των "ασπρόμαυρων" δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού την ίδια μέρα  και ώρα, (17.30), θα στήσουν μια μικρή γιορτή και θα παίξει φιλικό η ανδρική ομάδα με τους Παλαίμαχους του ΟΦΗ.
Παράλληλα θα υπάρξουν διάφορα  happening και κληρώσεις, με ελεύθερη είσοδο..
Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, γιορτάζει την επίτευξη του στόχου για παραμονή της ανδρικής ομάδας, που μετά από μια πραγματικά δύσκολη σεζόν εξασφάλισε την παραμονή της στην Α2, παρά τις πάρα πολλές αντιξοότητες που αντιμετώπισε, τιμώντας τους παίκτες και τους προπονητές, που έδωσαν τα πάντα για να επιτευχθεί ο στόχος.

Έτσι την ώρα του καθορισμένου αγώνα μεταξύ ΟΦΗ-Δόξας Λ., που δεν θα γίνει ( ήδη έχει σταλεί και σχετικό έγγραφο στην ΕΟΚ, η οποία αναμένεται να το κοινοποιήσει αύριο), θα στηθεί μια μικρή γιορτή, ώστε να τιμηθούν οι πρωταγωνιστές, που έφεραν την ομάδα στην σωτηρία.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας της αντρικής ομάδας και της ομάδας των Παλαιμάχων, που τα τελευταία χρόνια, κατακτά τον τίτλο στο Εργασιακό ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ενώ θα υπάρξουν κληρώσεις και happening.

Πριν από το συγκεκριμένο αγώνα, θα πραγματοποιηθεί φιλικό μεταξύ του Εφηβικού και του παιδικού του ΟΦΗ, ενώ στο ημίχρονο της "φιέστας", θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με πλούσια δώρα (ένα μηχανάκι κι ένα ξυλοκοπτικό), ενώ τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην αντρική ομάδα.

Παράλληλα την ίδια ώρα θα ομορφαίνουν το παρκέ, οι Cheerleaders του ΟΦΗ, ενώ η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Η επιτροπή μπάσκετ καλεί όλους τους ομιλίτες και αυτούς που αγαπούν το μπάσκετ, να τιμήσουν με την παρουσία τους την ομάδα που παρέμεινε "με το σπαθί της" στην κατηγορία, βάζοντας πάνω απ όλα την φανέλα της ομάδας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.