Αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΟΦΗ στο πλευρό των άπορων συμπολιτών μας.


Συγκινητική είναι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, που είναι ενταγμένο στο Δίκτυο Κοινωνικής Φροντίδας στο Δήμο Ηρακλείου, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ζωοδόχος Πηγή-Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της φτώχειας». 


Ιδιαίτερα ζεστή ήταν παρουσία των αθλητριών της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΟΦΗ κατά την επίσκεψή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο την Παρασκευή 19/04/2013, όπου αφιέρωσαν δύο ώρες από την προπόνησή τους προκειμένου να παραδώσουν τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και είδη καθαρισμού αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους στους άπορους συμπολίτες μας.

Τα Ιδρύματα Καλοκαιρινού, το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και το προσωπικό του Παντοπωλείου, ευχαριστούν τους αθλητές, τους γονείς και τα στελέχη της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΟΦΗ για τη στήριξή τους. 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.