Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Συγχαρητήρια ομάδων στον πρωταθλητή Ηρόδοτο.


Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ΄Εθνική εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους οι ομάδες του Χάνδακα (μεγάλος αντίπαλος του Ηροδότου στον τελικό) και η ομάδα του Δειλινού.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν:






**Το διοικητικό συμβούλιο ο προπονητής και οι αθλητές του Γ.Σ. Χάνδακα συγχαίρουν την ομάδα Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.

               Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας
       Αυγουστάκης  Θεμιστοκλής                                             Πανταλός  Κωνσταντίνος


**Η διοίκηση ,το τεχνικό team και οι αθλητές του Α.Ο ΔΕΙΛΙΝΟ συγχαίρουν την ομάδα Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ.


**Παράλληλα σήμερα 22-04-13 και ωρα 22:00 στο κρητικό κανάλι Creta Channel ένας από τους γνωστότερους και πιο αγαπημένους αθλητικούς συντάκτες της χώρας, Βασίλης Σκουντής θα εχει θεμα :Πρωτάθλημα στην κατηγορία Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, αλλά και την άνοδο στη Γ' Εθνική μπάσκετ, όπως και για την δούλεια που γίνεται σε ολα τα τμήματα του Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.