ΟΦΗ | Πλούσιο θέαμα, λίγος κόσμος.


Η γιορτή που ετοίμασε το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, τα είχε όλα εντός παρκέ, αλλά εκτός των τεσσάρων γραμμών, υπήρχε μιζέρια.
Οι παίκτες του OΦΗ και ο προπονητής του αποχαιρέτησαν το λιγοστό κοινό τους στο παιχνίδι γιορτή με τους παλαίμαχους  επικρατώντας 120-118, αλλά τον κόσμο της ομάδας να απαξιώνει ακόμα μια φορά την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.
Πλέον απομένει το παιχνίδι με τον  Ερμή Λαγκαδά, να ολοκληρώσει μια χρονιά απόλυτα επιτυχημένη και  ξεκινούν τα ερωτηματικά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Περισσότερο από όλους το ευχαριστήθηκαν οι ίδιοι οι παίκτες του ΟΦΗ αλλά και ο Φώτης Τακιανός με το ματς να εξελίσσεται σε μια προσωπική κόντρα ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες, Νίκο Δελατόλα και Δημήτρη Καραδολάμη. Οι δυο τους ξεκίνησαν ένα κρεσέντο επιθέσεων με τον Καραδολάμη να βάζει 7 (!!) τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο.

Ακόμα και ο προπονητής της ομάδας Φώτης Τακιανός σημείωσε τρίποντο. Αγωνίστηκαν πολλοί έφηβοι και παίδες της ομάδας.



Τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ που τράβηξαν όλο το «κουπί» κατά την διάρκεια της χρονιάς ήταν παρόντες και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερος κόσμος.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον κόσμο να καταχειροκροτάει τους παίκτες αλλά και τους παλαίμαχους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Το σίγουρο είναι ότι η χρονιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα και πλέον στόχος είναι να έρθει η νίκη στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά.

Πηγή φώτο-κειμένου:"ΟΦΗ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ-gentikoule.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.