Εργοτέλης | Επιστροφή Μακράκη και γιορτή με έφηβους στο Λίντο.


Μετά από ένδεκα ημέρες ξεκούρασης με πολύ ύπνο και αποτοξίνωσης από το μπάσκετ (όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά ο ικανότατος προπονητής), ο κόουτς Μακράκης επιστρέφει στον πάγκο των "κιτρινόμαυρων", αφού χθες το βράδυ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά το περιστατικό υγείας που είχε μετά το παιχνίδι με το Κορωπί και αφού μίλησε για λίγο στους παίκτες του,  συνέχισε την προετοιμασία του Εργοτέλη γι’ αυτή την εβδομάδα ενόψει του αγώνα  με την Παναγίτσα στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου νότου της Γ' Εθνικής.
Στο τελευταίο παιχνίδι της Γ'Εθνικής,που θα διεξαχθεί στο Λίντο το Σάββατο στις 14.00,ο κόουτς Μακράκης θα κατεβάσει την ομάδα με πολλούς έφηβους,(τουλάχιστον οι μισοί), αφού η ομάδα ουσιαστικά ολοκλήρωσε την σαιζόν και τους στόχους της.

Παράλληλα την ίδια μέρα θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή Κρήτης, στην εφηβική ομάδα του Εργοτέλη.

Ημέρα γιορτής λοιπόν το Σάββατο γι'αυτό όλοι οι φίλοι του Εργοτέλη και όσοι αγαπούν το μπάσκετ, κατευθυνθείτε προς το Λίντο!!!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.