Ρέθυμνο Aegean | Στην Δράμα είπε αντίο τετράδα.


Την ήττα με 80-84, κόντρα στον ΚΑΟ Δράμας, γνώρισε το Ρέθυμνο Aegean, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α1, στο κλειστό της Δράμας, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει την τετράδα καταλαμβάνοντας οριστικά την θέση.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο στηριζόμενοι στον εκπληκτικό Μπάβτσιτς, (που αποκτήθηκε προχθές, με μόλις μια προπόνηση), ο οποίος ήταν καταπληκτικός.  
Κλειδί για την εξέλιξη του παιχνιδιού, η  γρήγορη αποβολή του Μ.Πέτγουεϊ μόλις στο 24’, αγωνιζόμενος για 21'.18", έχοντας σημειώσει 18 πόντους.
Στο ρεπορτάζ του παιχνιδιού, μετά το αρχικό 2-6 με το οποίο προηγήθηκαν οι «κυανόλευκοι» η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς έτρεξε σερί 9-0 για να προηγηθεί 11-6 στο 3’.

Το Ρέθυμνο ισοφάρισε σε 19-19 στο 8’, όμως στη συνέχεια ο ΚΑΟΔ ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους (33-22 στο 12’) με τον Μπάβτσιτς να είναι ασταμάτητος. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ταμπλό να γράφει 49-40 και τον Βόσνιοι πάουερ φόργουορντ να έχει ήδη σημειώσει 22 πόντους. 

Οι Κρητικοί με ηγέτη τον Κόμματο αντέδρασαν στην τρίτη περίοδο και με σερί 0-10 προηγήθηκαν με 58-60 στο 29', αλλά οι γηπεδούχοι έτρεξαν δικό τους σερί 10-0, για να κλείσουν το δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 68-60. Στην τελευταία περίοδο παρά την πίεση απο το Ρέθυμνο έφτασαν στη νίκη. 
Πηγή στατιστικών:  "esake.gr".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.