Aυλαία στην Α2 για ΟΦΗ και «Ηράκλειο».


Με εκτός έδρας αναμετρήσεις θα ολοκληρώσουν το Σάββατο (27/4) ο ΟΦΗ και το «Ηράκλειο» τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών. 
Και οι δύο κρητικές ομάδες είναι αδιάφορες την τελευταία αγωνιστική αφού ο μεν ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ το «Ηράκλειο» έχει αποχαιρετίσει εδώ και καιρό την Α2.

Νωρίτερα αγωνίζεται το «Ηράκλειο» που αντιμετωπίζει (13.00) στο Βόλο την τοπική Νίκη. Αμφότερες οι ομάδες έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία κι έτσι θα επιδιώξουν την επιτυχία για λόγους γοήτρου  Ο Βασίλης Ράλλης θα εμπιστευθεί και πάλι τη νέα γενιά της ομάδας, ελέω και των σημαντικών απουσιών που υπάρχουν. 
Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Παπαδόπουλος Θ., Κατακατσανίδης, Αγορογιάννης.

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται πιο βόρεια και συγκεκριμένα στον Λαγκαδά με τον Ερμή.Σκοπός της ομάδας του Φώτη Τακιανού είναι να κλείσει την επιτυχημένη για εκείνη χρονιά με την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι έχουν δώσει γιορτινό χαρακτήρα καθώς είχε μια χρονιά όπου η ομάδα παρά το πολύ χαμηλό μπάτζετ και το πιο νεανικό ρόστερ της Α2 κατόρθωσε να σωθεί με σχετική ευκολία και πιθανότατα για 1η φορά να κατορθώσει να μπει και στην 8άδα, ενω θα πάει το  "αντίο" ο  Γιώργος Αναγνωστόπουλος.  
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 με διαιτητές τους Συμεωνίδη, Τζίμα, Μοσχότογλου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.