Με 3 στα 3, ολοκλήρωσε το Αρκάδι. Πλευράκης: "Πάμε για μετάλλιο".


Mε μια απόλυτα φυσιολογική νίκη με "νταμπλ σκορ", (56-28) κόντρα στον Βούρειο Αθλητικό όμιλο Λιβαδιών Χίου (ΒΑΟΛ), και με κορυφαία σκόρερ την Ζουμμπεράκη, ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στην προκριματική  φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων  το Αρκάδι, σήμερα (29/04) το μεσημέρι στο ΜΕΤΣ Β΄.
Η Κρητική ομάδα με τη σημερινή της νίκη έκανε το 3 στα 3 και άξια προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Τα αποτελέσματα, η τελική βαθμολογία, οι δηλώσεις του Κώστα Πλευράκη στο kritikobasket.gr.
ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ-ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ  56-28
Διαιτητές: Γκαμίλη - Γαρίνη.
Δεκάλεπτα: 14-05, 29-13, 37-19, 56-28.

ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κ.Πλευράκης): Μπότσι, Ζουμπεράκη 22, Σαλιάι 2, Αγαθαγγέλου 5, Λίτσι 17(2), Φραγκιαδάκη, Δημήτρη, Μίχου 6, Στεφάνου 4, Λελεδάκη.

ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ (Χατζηλάμπρου): Συρρή 3, Κώττη, Μαργαρίτη 3(1), Νεστορίδη 1, Γρηγοριάδου 3, Βερβέρη 8(2), Α. Καμαράδου 10.

Τα αποτελέσματα:
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ιπποκράτης Κω- Α.Γ.Ε. Χαλκίδας 49-48
Αρκάδι Ρεθύμνου- Β.Α.Ο.Λ. Χίου 56-28

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Αρκάδι Ρεθύμνου     6 (3-0) 170-64(+106)
------------------------------------------
2.Ιπποκράτης Κω       5 (2-1) 132-161(-29)
3.Β.Α.Ο.Λ. Χίου       4 (1-2) 129-175(-46)
4.Α.Γ.Ε. Χαλκίδας     3 (0-3) 153-184(-31)

Κώστας Πλευράκης : "Στόχος το μετάλλιο στα τελικά".

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο  κόουτς Πλευράκης για τις μάχες που έδωσε αυτό το τριήμερο στο Β’ κλειστό γυμναστήριο του Μετς, καθώς οι παίκτριες του έβγαλαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, με απώτερο σκοπό φυσικά την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

"Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε στα τελικά.Αποδώσαμε καλά, ενώ δεχθήκαμε πολλά συγχαρητήρια, από όλες τις άλλες ομάδες" και συνέχισε:

"Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν για το τουρνουά αυτό.Αυτή η ομάδα είναι η περυσινή μας ομάδα των Κορασίδων.Εκτιμώ ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο".

Για την τελική φάση ο προπονητής των επιτυχιών της ομάδας του Αρκαδίου, ξεκαθάρισε τους στόχους του:

"Στα τελικά των Νεανίδων, μας περιμένουν δυνατές ομάδες και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε.Με όπλο την δυνατή μας άμυνα, θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε αυτό που χάσαμε στις λεπτομέρειες πέρυσι.Το μετάλλιο".

Ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στην εφηβική ομάδα του Εργοτέλη:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργοτέλη, για την πρόκρισή της για μια ακόμη χρονιά στα τελικά.Η μια ομάδα συμπαραστάθηκε στην άλλη όσο μπορούσε, ενώ στο συγκεκριμένο τουρνουά, αναδείχθηκε πως το επίπεδο της Κρήτης έχει ανέβει, κάτι που παραδέχθηκαν όλοι εδώ".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.