Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Χάνδακας και Ηρόδοτος μέρος 2ο στο Λίντο.


Στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο θα διασταυρωθούν για δεύτερη φορά το Σάββατο 20 Απριλίου (20.00)  για την τελική φάση της ΕΚΑΣΚ, ο Χάνδακας με τον Ηρόδοτο.
Η ομάδα της Αλικαρνασσού προηγείται με 2-1 στις νίκες αφού μεταφέρει τις νίκες του από την κανονική περίοδο, ενώ το προηγούμενο Σάββατο στην Αλικαρνασσό, η ομάδα του Μ.Κανάκη με σπουδαία εμφάνιση, μείωσε σε 2-1.

Από την μεριά της ομάδας του Μανόλη Δημητριάδη, το... καλό του πρόσωπο (της κανονικής περιόδου),καλείται να παρουσιάσει ξανά ο  Ηρόδοτος,    αφού εμφανίστηκε  μετριότατος στο τρίτο ματς της σειράς (συνολικά), ωστόσο παραμένουν το ακλόνητο φαβορί και καλούνται να το αποδείξουν το βράδυ του Σαββάτου (20/04), ούτως ώστε να μην οδηγηθεί η μεταξύ τους σειρά σε πέμπτο παιχνίδι ακόμα,  για να πανηγυρίσει τον τίτλο και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο τεχνικός του Ηροδότου, θα έχει γεμάτη τη "φαρέτρα" του -αφού δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής- και αναμένεται να παρατάξει την ίδια δωδεκάδα με τους προηγούμενους αγώνες της σειράς.

Από την άλλη ο Μ.Κανάκης και οι παίκτες του, πήραν...θάρρος από την νίκη του προηγούμενου Σαββάτου, θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς άγχος, με οδηγό την προηγούμενη εμφάνιση,με στόχο να ισοφαρίσουν τη σειρά προκειμένου να τα παίξουν όλα για όλα σε έναν τρίτο τελικό.

Άλλωστε η πίεση παραμένει στον Ηρόδοτο, κάτι που αυτή τη φορά θέλουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Χάνδακα.

Ο Μιχάλης Κανάκης επέλεξε δώσει μία θέση στην δωδεκάδα του Χάνδακα, στον Ν.Μανουσάκη ο οποίος είχε δει  την προηγούμενη αναμέτρηση από την άκρη του πάγκου. Αντιθέτως εκτός των πλάνων του προπονητή του Χάνδακα, παραμένει ο Κουρουζίδης.

Διαιτητές της συνάντησης που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των φιλάθλων, θα είναι οι Γιαννακουδάκης- Βαλούρδος.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.