Γυναικών | Νίκησε το Αρκάδι και ισοφάρισε τις νίκες (1-1).


Στον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΚΑΣΚ, η ομάδα του Κώστα Πλευράκη το Αρκάδι, σημείωσε μεγάλη νίκη στο Ρέθυμνο, έναντι του Ηροδότου, με 54-45 και ισοφάρισε την σειρά αγώνων σε 1-1 , ενώ να θυμίσουμε ότι πρωταθλήτρια στις Γυναίκες, ανακηρύσσεται η ομάδα που θα πραγματοποιήσει τρεις (3) νίκες επί της αντιπάλου της.

Δηλώσεις του Κ.Πλευράκη για το παιχνίδι και την κλήρωση των των προκριματικών αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Ανεβάζοντας ρυθμό στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα (με επί μέρους σκορ 18-11), το Αρκάδι επικράτησε του Ηροδότου με 54-45, στο Ρέθυμνο για τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΚΑΣΚ και ισοφάρισε σε 1-1 νίκες.
Η σειρά τώρα μεταφέρεται στο Ηράκλειο και στην Αλικαρνασσό.


Τα δεκάλεπτα: 13-15, 25-30 (ημιχρ.), 36-34, 54-45 (τελικό).

ΟΚΑ Αρκάδι (Κώστας Πλευράκης): Μπότσι 22 (1), Φραγκιαδάκη 10 (2), Ζουμπεράκη 6, Αγαθαγγέλου 4, Πλίτσι 6 (2), Δημήτρη 6, Λελεδάκη 1, Σταθοπούλου, Σαλιάι, Μίχου, Στεφάνου, Σταγάκη.
Ηρόδοτος (Δάφνη Σταυρακάκη): Γιαλυτάκη 8, Παπαϊωσήφ 7, Φωτιάδου 15, Μαθιουδάκη 10 (2), Δακανάλη 3 (1), Δανδουλάκη 2.

Κ.Πλευράκης: "Καλό τάιμινγκ για εμάς, θα παλέψουμε στο Νεανίδων".

Ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου παρά την νίκη που σημείωσε απέναντι στον Ηρόδοτο, τόνισε στις δηλώσεις του στο kritikobasket.gr:

"Ήταν μια καλή πρόβα εν όψει των προκριματικών αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Έγινε σε καλό τάιμινγκ για εμάς.Δεν σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη, όσον αφορά ποιος θα πάρει τον Παγκρήτιο τίτλο στις Γυναίκες, αφού ο Ηρόδοτος είναι το μεγάλο φαβορί.
Το παιχνίδι ήταν η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων στην Αθήνα", ενώ σχολιάζοντας την κλήρωση τόνισε:

"Η ομάδα της Χαλκίδας χαρακτηρίζεται "σκληρή" και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η ομάδα της Χίου ο ΒΑΟΛ στηρίζεται σε δυο πολύ καλές παίκτριες και είναι ικανή για την πρωτιά, ενώ ο Ιπποκράτης θεωρείται στα "χαρτιά" πιο αδύναμη ομάδα.

Στην κλήρωση θα θέλαμε να αποφεύγαμε στον πρώτο αγώνα την ομάδα της Χαλκίδας, επειδή θα φτάναμε την ίδια μέρα στην Αθήνα και ο πρώτος αγώνας, θεωρείται πάντα καθοριστικός".

ΑΡΚΑΔΙ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ  54-45
Δεκάλεπτα: 13-15, 30-25 (ημίχ.),36-34, 54-45.








Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.