Υποδομές-Εφήβων | Με νίκη αποχαιρέτησε τον ΑΟΙ ο Ο.Μούτσα.


Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες η Ιεράπετρα εντός επικράτησε εύκολα της Αναγέννησης Α. με 78-48 στο τελευταίο (όπως αναφέρει το επίσημο site του συλλόγου) παιχνίδι του Ο.Μούτσα, στην προτελευταία στροφή (9η), της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚ.






Ο προπονητής των φιλοξενούμενων κ.Καλαϊτζάκης τόνισε στο kritikobasket, την έλλειψη κινήτρου αλλά και νοοτροπίας της ομάδας που πρέπει να δουλέψουν πολύ σε αυτόν τον τομέα του χρόνου.
Το σχόλιο του Α.Ο.Ιεράπετρα αναφέρει:

Πολύ καλή εμφάνιση από τα παιδιά του εφηβικού που δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους από την αρχή του αγώνα.Η επανεμφάνιση του ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΟΥΤΣΑ, στον πιθανότατα τελευταίο αγώνα του με την φανέλα του Α.Ο.Ι., ήταν εντυπωσιακή, σε ένα παιχνίδι στο οποίο παίχτηκε αρκετά ελεύθερο μπάσκετ, με αποτέλεσμα να το ευχαριστηθούν οι νεαροί αθλητές που συμμετείχαν.

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 78-48
Δεκάλεπτα: 22-14, 16-09, 11-10, 23-12.

A.O.IEΡΑΠΕΤΡΑ (Πλεξουσάκης): Σταματάκης 5(1), Φρονιμάκης, Καραλάκης 22(4), Μούτσα 26, Χατζηϊωαννίδης 3(1), Van de Bilt 2, Σφυράκης Παναγιώτης 10, Γαϊτανάκης 2, Σειραγάκης 2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΑ (Καλαϊτζάκης): Μαυρίκος 7(1), Κριθινάκης 9, Μεσσανάκης 3(1), Κανιαδάκης 2, Καλογεράκης, Μαραγκάκης 14, Μαργελάκης 2, Κουτσουράδης 3(1), Χριστάκης 5, Βαρδαβάς, Βλαστός.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.