ΟΦΗ | Αντωνακάκης: «Στόχος η επιβίωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ».


Ο Παναγιώτης Αντωνακάκης είναι και επίσημα πλέον από το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στο σύλλογο. 
Η ανάδειξη του νέου προέδρου όσο και των μελών που θα αποτελούν το νέο συμβούλιο έγινε παμψηφεί και όχι με την διαδικασία της ψηφοφορίας μετά από σχετικό αίτημα που κατατέθηκε και από την στιγμή που όλα τα υποψήφια μέλη για το νέο δ.σ αλλά και τα αναπληρωματικά εκλέγονται.


Ο Παναγιώτης Αντωνακάκης στην ομιλία του τόνισε ότι πρώτος στόχος του είναι να έχει συνέχεια ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ μέσα όμως από μια συγκεκριμένη οικονομική πολιτική που θα καταστήσει βιώσιμα αλλά και συνάμα ανταγωνιστικά όλα τα τμήματα του συλλόγου. « Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει συνέχεια. Πρέπει να πρωταγωνιστεί. Πρέπει να κάνουμε όμως ένα υγιή σύλλογο.Στόχος μας είναι το σωματείο να είναι βιώσιμο. Θα στηριχθούμε στα μέλη. Τα μέλη του ΟΦΗ πρέπει να έχουν ουσιαστικό ρόλο στα δρώμενα. Θα προσπαθήσουμε να κρεμάσουμε το καλάθι μας μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μας. Το οικονομικό είναι βραχνάς, αλλά με μια καλή οργάνωση, όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν».

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης που μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην προεδρία του συλλόγου αποχώρισε από αυτή , από την μεριά του επισήμανε ότι: «προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια να κάνω ένα ΟΦΗ πρωταγωνιστή. Ζητώ συγνώμη αν όλα αυτά τα χρόνια της προεδρίας μου στεναχώρησα η πίκρανα κάποιον».

Το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Δευτέρα.

Αναλυτικά τα ονόματα του νέου δ.σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι τα παρακάτω:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
1. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
2. ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
3. ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
4. ΔΑΝΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
5. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 
6. ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
7. ΚΛΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
8. ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
9. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
10. ΜΠΑΡΙΤΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
11. ΣΠΑΓΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
12. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
14. ΤΟΥΓΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ:
1. ΧΩΡΑΙΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
2. ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4. ΚΑΦΦΕΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5. ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
7. ΜΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8. ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
9. ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΧΑΡΗΣ
10. ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
1. ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΖΩΗ 
2. ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 
3. ΛΑΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ:
1. ΚΑΝΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
πηγη:"creteplus.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.