Ρέθυμνο Aegean | Ευχαριστώ στον κόσμο,"φωτιά με φωτιά" Πέτγουεϊ-Κιάμος (video).


Ευχαριστώ στον κόσμο του Ρεθύμνου εξέφρασε με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean για την συμπαράσταση του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Πέτγουεϊ-Κιάμος "φωτιά με φωτιά" στην πίστα (video).
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean αναφέρει:


«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε χθες στο «Μελίνα Μερκούρη» και χάρηκε την σπουδαία νίκη μας απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Επίσης ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και ιδιαίτερα τον αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δασκαλάκη Αντρέα για την σημαντική βοήθεια και υποστήριξη στην άριστη διεξαγωγή του αγώνα».

Το’ πε και το ‘κανε ο Πάνος Κιάμος όσον αφορά την πολυαναμενόμενη… συνεργασία του με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο λαϊκός τραγουδιστής είχε δηλώσει πως «το επόμενο βήμα είναι να του κάνουμε πρόταση. Να τον πάρουμε μεταγραφή και να τραγουδάμε μαζί στο Club 22». 

Αυτό πραγματοποιήθηκε χθες, όταν ο Αμερικανός φόργουορντ βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο δημοφιλής αοιδός και εκείνος τον κάλεσε στην πίστα για να τραγουδήσουν μαζί τη μεγάλη του επιτυχία «Φωτιά με Φωτιά».
Ο αθλητής δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση, δείχνοντας παράλληλα στο "ωραίο φύλλο" τις χορευτικές του δεξιότητες. 

Το συγκεκριμένο τραγούδι είχε επιλέξει ο 28χρονος αθλητής να τραγουδήσει στο All Star Game της Πάτρας. 
Πηγή :"inlights gr"·

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.