ΟΦΗ | Kόβει την πίτα του την Παρασκευή 1 Μαρτίου το τμήμα μπάσκετ.


Tην Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 21.00, το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ θα κόψει την πίτα του στην Αίθουσα εκδηλώσεων του  κέντρου Έπαυλη, που βρίσκεται στις Μαλάδες


Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη αναφέρει:







Πρόσωπα που έχουν διαχρονικά προσφέρει στο μπάσκετ του ΟΦΗ θα τιμηθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή (1/3) το βράδυ στο κέντρο Επαυλη στις Μαλάδες, το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ.
Στην εκδήλωση θα γίνει η κοπή της πίτας, ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν αποκλειστικά στο τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ και ειδικότερα στο ανδρικό, που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην Α2 μπάσκετ.
Στην εκδήλωση του ΟΦΗ, ξεχωριστή θα είναι η τιμή στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη, για την προσφορά του ιδίου και της οικογένειας του, όλα αυτά τα χρόνια στον ΟΦΗ. Ακόμη, το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, δεν ξεχνάει ένα άνθρωπο που έφυγε απο τη ζωή.
Ενα παιδί του ΟΦΗ, όπως είναι ο Νίκος Γαλυφιανάκης. Θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στη μνήμη του, για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, στον ΟΦΗ.
Παράλληλα, θα τιμηθεί ο Γιώργος Μανιαδάκης, που επι σειρά ετών προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ. Θα τιμηθεί η ομάδα Παλαιμάχων του ΟΦΗ, που αγωνίζεται στο εργασιακό πρωτάθλημα και σαρώνει τους τίτλους. Ενώ θα τιμηθεί και το τμήμα κορασίδων του ΟΦΗ, που κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.



Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να δώσουν το «παρών» όλοι οι φίλοι της ομάδας και να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια που κάνει ο μπασκετικός ΟΦΗ για να μείνει στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ.

Ετήσιος χορός-κοπή πίτας ΟΦΗ (Τμήμα Μπάσκετ)
Παρασκευή στις 9:00 μ.μ.
ΕΠΑΥΛΗ Αίθουσα εκδηλώσεων
Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ (πλήρες μένου).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.