ΣΥΔΚΑΚ | Δελτίο τύπου.


Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συγχαρητήρια στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος για την διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης του τμήματος αθλητισμού που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου.


Ιδιαίτερη μνεία, ωστόσο, οφείλουμε στη μέριμνά σας για απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Γαλυφιανάκη, πράξη που αποκαλύπτει το ήθος και την ευαισθησία σας για ένα πρόσωπο που τίμησε με την παρουσία του, τόσο τη περιοχή καταγωγής τους, όσο και την Κρήτη γενικότερα. 

Οι διαιτητές καλαθοσφαίρισης, ως δείγμα ελάχιστης τιμής στον αξέχαστο Νίκο, τίμησαν μέσω της παρουσίας του ΔΣ τις παραπάνω εκδηλώσεις ενώ παράλληλα, δυο αξιολογημένα μέλη τους, διήθυναν και τον αγώνα που έκλεισε τη βραδιά μεταξύ των παλαιμάχων αθλητών της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου και του Ο.Φ.Η. 

Ευχόμαστε πάντοτε η μνήμη του Νίκου να παραμείνει άσβεστη, δηλώνουμε πάντοτε παρόντες σε ανάλογες εκδηλώσεις και διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντοτε αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες αναβάθμισης του κρητικού αθλητισμού. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.