ΟΦΗ | Με τον σύλλογο "Ελπίδα", στην φανέλα του, συνεχίζει η ομάδα.


Mετά τον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ και ο μπασκετικός ΟΦΗ θα φιλοξενήσει στην φανέλα του το λογότυπο του συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». 

Με επιστολή που έστειλε η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ στο ίδρυμα, προσφέρθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου για το σπουδαίο έργο που τα μέλη του ιδρύματος επιτελούν και πρότεινε το λογότυπο του «ΕΛΠΙΔΑ» να φιλοξενηθεί στην εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. 


Το αίτημα έγινε μετά χαράς αποδεκτό από τα μέλη του ιδρύματος και την Μαριάνα Βαρδινογιάννη προσωπικά.

«Θέλουμε να είμαστε και εμείς αρωγοί στην προσπάθεια που κάνετε για να αλλάξετε την ζωή των παιδιών που φιλοξενείτε και να τη γεμίσετε με ελπίδα» αναφέρει στην επιστολή της η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ. 

Ενώ στην επιστολή που έστειλε στην Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» και την οποία υπογράφει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αναφέρεται μεταξύ άλλων πως «με τιμή αποδεχόμαστε την πρόταση σας καθώς η προσφορά σας αποτελεί για εμάς πολύτιμη βοήθεια για να σταλεί το μήνυμα της ελπίδας σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικά στη νεολαία μας».

Μάλιστα τα μέλη του ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ» κάλεσαν την Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ στην ογκολογική μονάδα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη» ώστε να δουν από κοντά το έργο του ιδρύματος.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.