Ανδρών ΕΚΑΣΚ-Μ.Δημητριάδης | Σημαντικό ντέρμπι με το Δειλινό το Σάββατο στο Λίντο.


Η ομάδα του Ηροδότου βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της ΕΚΑΣΚ, με διαφορά ασφαλείας δύο πόντων από τους δεύτερους, Δειλινό και Χάνδακα
Το ερχόμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου (19:00) θα γίνει στο Λίντο το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στο Δειλινό και τον Ηρόδοτο, με τον τεχνικό των πρωτοπόρων, Μανόλη Δημητριάδη, να λέει στο prismasport.gr ότι...

«Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ένα σημαντικό ντέρμπι με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τον δεύτερο. Στον πρώτο γύρο κερδίσαμε και το ίδιο θα παλέψουμε να κάνουμε και τώρα για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Εάν πάλι χάσουμε έχουμε διαφορά ασφαλείας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης».


Η ομάδα της Αλικαρνασσού έκανε σπουδαία εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ακαδημία Ρεθύμνου, κερδίζοντας με 65-44, με τον έμπειρο τεχνικό να λέει για το ματς: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί η μοναδική ήττα που έχουμε στο πρωτάθλημα ήταν από την Ακαδημία μέσα στο Ρέθυμνο. Είχα πει στους παίκτες μου να μπούμε δυνατά και να πάρουμε διαφορά από νωρίς. Πράγμα που έγινε γιατί στο πρώτο δεκάλεπτο κερδίζαμε 27-9. Μετέπειτα κάναμε συγκράτηση των δυνάμεων μας και κρατήσαμε τη διαφορά του σκορ σε διψήφιο αριθμό πόντων».


Τέλος, ο Μανόλης Δημητριάδης δεν έκρυψε ότι ο στόχος της ομάδας είναι ο τίτλος και η επιστροφή του Ηροδότου στην Γ' Εθνική, «Νομίζω ότι δίκαια βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της ΕΚΑΣΚ και ευελπιστώ στη συνέχεια να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς γιατί ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά μέχρι τώρα. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου για να επιστρέψει ο Ηρόδοτος στην Γ' Εθνική».
prismasport.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.