Γ' Εθνική | Η Οδύσσεια του Εργοτέλη στη Μυτιλήνη!


Ο Εργοτέλης δεν τα κατάφερε στη Μυτιλήνη απέναντι στον Παπάδο Γέρας και ηττήθηκε με 87-78, γνωρίζοντας την πέμπτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής
Ο τεχνικός της ομάδας των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Μακράκης, με δηλώσεις του στο prismasport.gr ανέφερε ότι η αποστολή της ομάδας έζησε την δική της οδύσσεια, καθώς ταξίδεψε αυθημερόν για τη Μυτιλήνη (!) και σαφέστατα οι παίκτες της ομάδας ήταν επηρεασμένοι και ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι τους, με τον κόουτς να λέει χαρακτηριστικά:

«Επηρεαστήκαμε αρκετά από το ταξίδι μας στη Μυτιλήνη, καθώς ήταν αυθημερόν. Ξεκινήσαμε το βράδυ του Σαββάτου Ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά και από εκεί πήγαμε στο αεροδρόμιο για να πάμε αεροπορικός στη Μυτιλήνη. Στο παιχνίδι παρουσιαστήκαμε αρκετά κουρασμένοι και είναι εύλογο αυτό. Ήμασταν πολλοί ταλαιπωρημένοι και δεχθήκαμε 87 πόντους στο ματς. 

Μετά το τέλος του αγώνα φύγαμε ακτοπλοϊκώς από τη Μυτιλήνη για να επιστρέψουμε στη βάση μας, στη Κρήτη».

Τέλος, ο προπονητής της Ηρακλειώτικης ομάδας έκανε αναφορά και για το ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής (3/2) στο Λίντο κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά ο Ιωνικός Νικαίας έχει μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει επενδύσει αρκετά για την άνοδο της στην κατηγορία».

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Εργοτέλη για το ματς της Κυριακής είναι του Γιώργου Σκάνδαλου, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (17/1) και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας.
prismasport.gr πηγή φώτο : radiolesvosnews.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.