Υποδομές- Εφήβων | Το Ηράκλειο βρήκε τις λύσεις στους γρίφους της Αναγέννησης.


Καλύτερο τεστ εν όψει της συνέχειας δεν θα μπορούσε να κάνει το Ηράκλειο στο Αρκαλοχώρι, στην πρεμιέρα της τελικής φάσης (final six) των Εφήβων, κερδίζοντας όπως αναμενόταν 68-60, απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό Αρκαλοχώρι, που το κοίταξε κατάματα για ένα ημίχρονο.

Οι «παίκτες του Γ.Κυριάκογλου, βγήκαν διπλά κερδισμένοι, αφού εκτός από τη νίκη  έλυσαν και τα προβλήματα που τους έβαλε η ομάδα του Μ.Καλαϊτζάκη.

Όταν δυνάμωσε την άμυνά του στο β' μέρος βρήκε ρυθμό, ανέβασε τα ποσοστά του και βρήκε απαντήσεις απέναντι στα "καυτά" χέρια των παικτών της Αναγέννησης.
Μαραγκάκης και Μαυρίκος, κορυφαίοι της Αναγέννησης που θα είναι "σκληρό καρύδι", για όλες τις ομάδες.
Στρατάκης ,Ρυακιωτάκης, τα "πρώτα κανόνια" των νικητών,  που αν σοβαρευτούν, δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ  60-68
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΒΑΛΟΥΡΔΟΣ,ΚΑΤΣΑΜΠΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-22, 39-40 (ημίχ), 47-53, 60-68.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Α. (ΚΛΑΪΤΖΑΚΗΣ Μ.):ΜΑΥΡΙΚΟΣ 19(5),ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ 6,ΤΣΙΛΙ ΣΥΜΜ,ΚΑΝΙΑΔΑΚΗΣ  7,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΥΜΜ,ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ 25(1),ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗΣ 3(1),ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ,ΒΑΡΔΑΒΑΣ.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΚΥΡΙΑΚΟΓΛΟΥ Γ.):ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ,ΡΥΑΚΙΩΤΑΚΗΣ 17,ΚΑΛΑΤΖΗΣ 5(1),ΠΟΥΛΗΣ,ΑΛΕΤΡΑΣ 5,ΚΟΥΜΑΚΗΣ 6,ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ 3,ΚΟΛΑΡΕΤΑΚΗΣ 9,ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΜ.,ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ 23,ΠΗΡΟΥΝΑΚΗΣ ΣΥΜΜ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.