Ηρόδοτος | 1ο Χριστουγεννιάτικο camp αθλητικής βελτίωσης, μέρος β' . (Video).


Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Χριστουγεννιάτικο camp αθλητικής βελτίωσης που διοργάνωσε δωρεάν  ο Α.Ο.Ν.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ, από 27 – 29 / 12 / 2012  μέσα στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων και του ετήσιου προγραμματισμού  που έχει σχεδιάσει ο υπεύθυνος του τεχνικού σχεδιασμού των τμημάτων υποδομής Γιάννης Κόκκινος. Ευχές από το Δ.Σ. του Ηροδότου ΑΟΝΑ.

Οι αναπτυξιακές ηλικίες που συμμετείχαν στο camp ήταν παιδιών γεννηθέντες το 2000 – 2001 – 2002 – 2003 – 2004.



Το πρόγραμμα και το ασκησιολόγιο του camp επιμελήθηκε ο εκ των προπονητών του Α.Ο.Ν.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ, καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής καλαθοσφαίρισης, 

Κος Χριστοδούλου Αλέξανδρος, έχοντας τη βοήθεια των προπονητών του ΗΡΟΔΟΤΟΥ  Σταυρακάκη Δάφνη, Σηφομιχελάκη Εμμανουήλ, Παύλου Σωτήρη και Κόκκινου Γιάννη. 

Η προσέλευση και η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία  και τα προπονητικά ερεθίσματα που πήραν σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να προπονούνται ήταν αρκετά σημαντικά. Με τη λήξη του camp μοιράστηκαν δώρα στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών.

Ο Α.Ο.Ν.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ δείχνει τον δρόμο της ανάπτυξης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης σε όλους όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη και βελτίωση των νεαρών καλαθοσφαιριστών ελπίζοντας και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα  δημιουργώντας  τις κατάλληλες συνθήκες βελτίωσης των παιδιών σε τομείς που τα προηγούμενα χρόνια υστερούσε το άθλημα στο νησί.

Με αφορμή λοιπόν το 1ο Χριστουγεννιάτικο camp αθλητικής βελτίωσης του Α.Ο.Ν.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ  το Δ.Σ και  οι προπονητές του  εύχονται σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, με υγεία. Στους αθλητές και στους γονείς των παιδιών την προτροπή να ψάχνουν μέσω του αθλητισμού να βρίσκουν τρόπους βελτίωσης της  κοινωνικής, ψυχικής και σωματικής τους υγείας, ειδικά αυτή την περίοδο που ο Έλληνας το χρειάζεται περισσότερο απ’ όλα.

ΤΟ Δ.Σ  ΤΟΥ Α.Ο.Ν.Α ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.