ΟΦΗ | Χειρουργήθηκε ο Παπαδάκης, πρωτοχρονιά στο γήπεδο με Ματαλόν.


Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Μύρων Παπαδάκης με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να εύχονται ταχεία ανάρρωση στο παίκτη και να τον έχουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην σύνθεση τους.


Ο νεαρός πλέι-μέικερ του ΟΦΗ αντιμετώπιζε από την αρχή της σεζόν ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο του που είχε σαν αποτέλεσμα να μαζεύει υγρό και μετά από κάθε αγώνα αναγκαζόταν να προβεί σε παρακέντηση.
Στον ΟΦΗ ήταν λόγω και τον τραυματισμών και απουσιών άλλων παικτών αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τον Παπαδάκη με μία μόνο ουσιαστικά προπόνηση την εβδομάδα και έτσι ανέβαλαν το χειρουργείο. Η διακοπή του πρωταθλήματος και η επάνοδος των τραυματιών ευδοκιμούν ώστε να γινόταν αυτή την περίοδο το χειρουργείο το οποίο και έγινε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αλλά και το γεγονός πως ο ΟΦΗ βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού δεν θα επιτρέψουν στους παίκτες των «ασπρόμαυρων» να ξεκουραστούν περισσότερο από μία εβδομάδα.

Οι προπονήσεις σταμάτησαν για το συγκρότημα του Φώτη Τακιανού στις 21/12 με τους παίκτες της ομάδας να έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για μια εβδομάδα και να επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις στις 29/12. 

Έτσι οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ωστόσο δεν θα γίνει το ίδιο και την πρωτοχρονιά καθώς από το νέο έτος τους περιμένει σκληρή δουλειά ώστε να μπορέσει να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν στις 29 Δεκεμβρίου εκεί που αναμένεται να δούμε ένα νέο μέλος καθώς το παρόν αναμένεται να δώσει ο Μάριος Ματαλόν. 
"gentikoule.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.