Φτωχότερο το Κρητικό μπάσκετ.«Έφυγε» ο Ν.Γαλυφιανάκης.


Ο Κρητικός αθλητισμός και η οικογένεια του μπάσκετ, θρηνεί τον χαμό του Νίκου Γαλυφιανάκη από την επάρατη νόσο.

Έφυγε σήμερα το πρωί στις 3.00 λίγες ημέρες πριν κλείσει μισό αιώνα ζωής ,και μετά από μια τεράστια προσπάθεια που έδωσε για να βγει όπως συνήθιζε νικητής.


Έδωσε πολλούς αγώνες και σαν παίκτης αλλά και ως προπονητής. Ο τελευταίος του όμως ήταν άνισος .

Ο Νίκος Γαλυφιαναάκης ήταν αρκετά αγαπητός στο χώρο του μπάσκετ και η είδηση του θανάτου σκέπασε πέπλο θλίψης στους οικείους του, καθώς επίσης και σε όσους είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν μαζί του, φίλους και αντιπάλους του μέσα στο γήπεδο.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.00 στην ιδιαίτερη πατρίδα του που αγαπούσε τόσο πολύ, στο Αρκαλοχώρι.

Αναμένονται ψηφίσματα από τον ΟΦΗ, την ΕΚΑΣΚ και πολλά σωματεία.

Το kritikobasket.gr, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Στη hν φωτογραφία ρετρό από τον Αστέρα Μασταμπά (ομάδα της ΕΚΑΣΚ ) με τον Ν.Γαλυφιανάκη 2ο όρθιο από αριστερά.(πηγή φώτο facebook Alexandros Neonakis).

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ 

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που συνήλθε έκτακτα με το άκουσμα του χαμού του υπεύθυνου των Ακαδημιών Μπάσκετ του ΟΦΗ, Γαλυφιανάκη Νίκου αποφάσισε ομόφωνα: 

-Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια της οικογένειας του ΟΦΗ στους δικούς του. 

-Να παραστούν στη κηδεία τα μέλη του Δ.Σ. 

- Να κατατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσό υπέρ του ιδρύματος «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ». 

-Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στον αγώνα για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ ΟΦΗ – ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στις 05/01/2013. 



«Ο ΟΦΗ χάνει ακόμη, ανέλπιστα ένα μέλος της μεγάλης του οικογένειας. Είναι βαρύ το πένθος για όλη την αθλητική οικογένεια που βλέπει ακόμη ένα μέλος της να φεύγει για το ταξίδι που δεν έχει επιστροφή. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον άξιο προπονητή και άνθρωπο. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ…»


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΝΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΥΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟ ΝΙΚΟ...