ΕΚΑΣΚ | Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία με τα « Τρίποντα Αγάπης».


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης « Τρίποντα Αγάπης ».
Η συγκεκριμένη δράση έλαβε χώρα στις 15 & 16 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των αγώνων μπάσκετ που έγιναν σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, στους αγώνες μπάσκετ της ΕΚΑΣΚ. Τι δήλωσαν Β.Γιανουλάκης, Ν.Γιαλιτάκης, και Δ.Συγγελάκη.


Οι θεατές αντί εισιτηρίου κλήθηκαν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας ( ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, κ.α.) τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες του Ηρακλείου που τα έχουν ανάγκη.

O Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Βαγγέλης Γιαννουλάκης, παρέδωσε στους Αντιδημάρχους Ηρακλείου κα. Συγγελάκη Δέσποινα και κ. Γιαλιτάκη Νίκο (φωτο), τα τρόφιμα τα οποία εφοδίασαν, όπως όλες οι προσφορές συλλόγων και ιδιωτών, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.


Σε δηλώσεις τους τόσο ο κ. Γιαλιτάκης & η κα. Συγγελάκη εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου ευχαρίστησαν τόσο τους παράγοντες όσο και τους φίλους εν γένει του δημοφιλούς αθλήματος για την προσφορά τους και την άριστη συνεργασία που έχουν.

Ο κ. Γιαννουλάκης με τη σειρά του ανάφερε την ιδιαίτερη κοινωνική ευθύνη που επιδεικνύει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες θα λαμβάνονται κατά τη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου, για τις οικογένειες που μαστίζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση που βιώνουμε.
Πηγή:"cretalive.gr".







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.