Ρέθυμνο Aegean | "Σύντομα να βρίσκεται πάλι κοντά μας".


Στην «Ευρωκλινική» νοσηλεύεται ο Στέργιος Κουφός ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα την ημέρα των Χριστουγέννων (25/12) για να εγχειρισθεί στην καρδιά του. 

Ο 48χρονος τεχνικός ένιωσε νέα αδιαθεσία (το ίδιο είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό – αμέσως μετά το ματς με τον Πανιώνιο) και χρειάστηκε να επισκεφθεί τον γιατρό του. 

Άμεσα διαγνώστηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τις κεντρικές αρτηρίες της καρδιάς του. Ο κυανόλευκος τεχνικός θα κάνει εγχείρηση σήμερα (προφανώς διπλό μπάι πας) κι όπως είναι λογικό θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Όλοι στο Δ.Σ. έχουν πέσει πάνω στον τεχνικό των επιτυχιών των Ρεθυμνιωτών ευελπιστώντας ότι σύντομα θα βρίσκεται κοντά τους.  Το Ρέθυμνο Aegean εξέδωσε ανακοίνωσε μέσω του επίσημου site η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων…

"Την πιο χαρούμενη μέρα του χρόνου το Ρέθυμνο Aegean βρίσκει τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών του, τον προπονητή μας Στέργιο Κουφό με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που θα χρειαστεί να το ξεπεράσει άμεσα γιατί το Ρέθυμνο τον θέλει για πάντα κοντά του. 

Η σκέψη μας, η αγάπη μας και οι ευχές μας είναι δίπλα του και είμαστε βέβαιοι ότι η Γέννηση του Θεανθρώπου θα του δώσει την δύναμη να το ξεπεράσει και σύντομα να βρίσκεται πάλι κοντά μας...", αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΓΟΡ.
"rethymnosportfm.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.