ΟΦΗ | Bραβεύει Βασιλακόπουλο στον ετήσιο χορό του Ερασιτέχνη.


Στην Συνεδρίαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ την Τρίτη 20-11-2012, αποφασίσθηκε η πραγματοποίηση Εκδήλωσης την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 στο κέντρο “Αναδρομές” στις Αρχάνες, όπου θα βραβευτούν οι αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου που διακρίθηκαν την περίοδο 2011-12.


Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Μπάσκετ του ΟΦΗ, στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος για την συνεχή και πολύχρονη προφορά του στον Αθλητισμό και το Μπάσκετ της Ελλάδος.
"ofibc.gr".


Η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ πάντως δεν ξέχασε τους φιλάθλους οι οποίοι πήγαν στο ΒΑΚ παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα στο παιχνίδι με το Λαύριο  Εξέδωσε ανακοίνωση και τους ευχαριστεί.

“Το ευχαριστώ είναι λίγο. Η Επιτροπή Μπάσκετ, οι προπονητές, οι παίκτες, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Με την καυτή σας ατμόσφαιρα μας ωθήσατε να έρθει η πρώτη νίκη. Ηταν μόνο η αρχή... Σας θέλουμε δίπλα μας”!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.